戶外草地婚禮午餐,幾多人情好

白·富·美
|
都算好朋友,1大2小出席,幾多錢好?謝謝
終極熊貓
|
白·富·美 發表於 18-7-2 23:26
都算好朋友,1大2小出席,幾多錢好?謝謝

唔係睇同主人家關?
skmibb
|
俾幾多人情,要睇下你同主人家有幾深厚"人情",而不是睇地點。
coeyapple
|
Off topic~ 到時可唔可以影d相欣賞下係我既dream wedding
白·富·美
|
coeyapple 發表於 18-7-2 23:40
Off topic~ 到時可唔可以影d相欣賞下係我既dream wedding
...

未經主人家許可,我唔敢放上網
白·富·美
|
skmibb 發表於 18-7-2 23:32
俾幾多人情,要睇下你同主人家有幾深厚"人情",而不是睇地點。

文中已寫明,都算好朋友,但唔知一般午宴要幾錢,所以問一問
白·富·美
|
終極熊貓 發表於 18-7-2 23:27
唔係睇同主人家關?

算是好朋友
櫻花bb
|
成日都有人問呢d問題嘅!不嬲俾人情唔係應該睇交情架咩?!唔通識咗十幾廿年好姊妹係屋邨酒樓擺會俾少d,唔熟朋友係4季擺就俾多d?
skmibb
|
白·富·美 發表於 18-7-2 23:48

我俾人情冇分時段地點,只睇同主人家"人情"
skmibb
|
櫻花bb 發表於 18-7-2 23:52
成日都有人問呢d問題嘅!不嬲俾人情唔係應該睇交情架咩?!唔通識咗十幾廿年好姊妹係屋邨酒樓擺會俾少d,唔 ...

咪就係
mocha20150323
|
白·富·美 發表於 18-7-2 23:48

所以重點係好朋友,而唔係午宴。因為係好朋友關係,無論中午晚份禮都會一樣
pigmom123
|
不如樓主講吓你唸住做幾多錢?
fivebeanrice
|
樓主係白富美,洗黎洗去面嗰浸,唔駛上黎問啦
good_pig
|
$800-$1200/人?

PS: 夏天應該熱到傻
JD930
|