最新無針埋線,有冇sis試過?

suet1128
|
我見有幾間有,又有試做價,心郁想試下
小B天使
|
suet1128 發表於 18-7-2 23:37

我都打算試下!聽聞效果幾好
suet1128
|
小B天使 發表於 18-7-2 23:58
我都打算試下!聽聞效果幾好

你係邊間試?效果明顯?how much?
小B天使
|
suet1128 發表於 18-7-3 00:07
你係邊間試?效果明顯?how much?

我未試呀,我有朋友介紹左間,呢兩日去試,試完話妳知。
suet1128
|
小B天使 發表於 18-7-3 02:30
我未試呀,我有朋友介紹左間,呢兩日去試,試完話妳知。

好呀,等你報告,thx
suet1128
|

有冇其他sis 做過呢???
kapohho
|
岩岩做左,起大家講既黑店度做,叫你買plan時就勁好服務,之前之後都影相分析,今日正式做就得個美容師幫我打,打完連比較影相都無。。。唉。。。黑店即係黑店,大家千其唔好上當。。。
suet1128
|
kapohho 發表於 18-7-3 23:01
岩岩做左,起大家講既黑店度做,叫你買plan時就勁好服務,之前之後都影相分析,今日正式做就得個美容師幫我 ...

下……邊間呀?幾錢?
yingying貝
|

其實呢個treatment好似long last唔耐,好似有D waste money
suet1128
|
yingying貝 發表於 18-7-3 23:11
其實呢個treatment好似long last唔耐,好似有D waste money

我見身邊有朋友試完,效果又幾好,所以想試下 我朋友做開果間價$ok,又唔sell,可以單次收費,所以考慮中
yingying貝
|
suet1128 發表於 18-7-3 23:14
我見身邊有朋友試完,效果又幾好,所以想試下 我朋友做開果間價$ok,又唔sell,可以單次收費,所 ...

能量唔夠高,long last唔耐
shala
|
是否即係lifters v ?痛唔痛?
suet1128
|
shala 發表於 18-7-5 00:55
是否即係lifters v ?痛唔痛?

聽朋友講唔痛
shala
|
suet1128 發表於 18-7-5 00:58
聽朋友講唔痛

幾錢?
suet1128
|
shala 發表於 18-7-5 01:01
幾錢?

我book果間488
kapohho
|
PM姊妹公司NB
123456789aaa
|
有興趣喔, $488 好平
suet1128
|
123456789aaa 發表於 18-7-13 17:37
有興趣喔, $488 好平

真的平
maeeietam
|

一次last唔耐,過程唔痛又幾舒服 ,值得一試療程,個人經驗最好問清楚package 嘅價錢 同埋包含幾多發數 !
suet1128
|
maeeietam 發表於 18-7-14 00:57
一次last唔耐,過程唔痛又幾舒服 ,值得一試療程,個人經驗最好問清楚package 嘅價錢 同埋包含幾多發數 ...

做了