最新無針埋線,有冇sis試過?

crosseva
|
kapohho 發表於 18-7-5 10:30
PM姊妹公司NB

NB係味即係做媽媽紮肚果間
Jennife826kkwok
|
回覆 suet1128 的帖子

試做啦,我覺得無HIFU咁強都係要keep住做既一樣treatment。但即時都見到效果。我去試做都係$888一次
當試下有幾hit
suet1128
|
Jennife826kkwok 發表於 18-7-16 17:38

試做啦,我覺得無HIFU咁強都係要keep住做既一樣treatment。但即時都見到效果。我去 ...

我做488
sabun
|
ulthera會否一嘢過仲好?
ch04lch
|
suet1128 發表於 18-7-16 17:40
我做488

請問可唔可以pm details?
suet1128
|
ch04lch 發表於 18-7-17 13:30
請問可唔可以pm details?

ok
fairymeow
|
suet1128 發表於 18-7-17 13:32
ok

can pm me too ma? thx
suet1128
|
fairymeow 發表於 18-7-17 13:57
can pm me too ma? thx

ok
VenusSasa
|

點解你哋咁平既。。我做左一次要4500
有3個頭,第一個頭4.5 唔糸唔痛。。系有D痛 好似 做Hifu 咁 好冤。。4.5 個頭只做下半部份及頸,跟住其餘兩個頭就一D都唔痛,做上半部份,眼位置,真系唔痛
我做呢部機。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
suet1128
|
VenusSasa 發表於 18-7-17 14:33
點解你哋咁平既。。我做左一次要4500
有3個頭,第一個頭4.5 唔糸唔痛。。系有D痛 好似 做Hifu 咁 好冤。。 ...

你呢部機聽聞效果一般,v max比它好,你咁貴既……邊間做?
ch04lch
|
Jennife826kkwok 發表於 18-7-16 17:38

試做啦,我覺得無HIFU咁強都係要keep住做既一樣treatment。但即時都見到效果。我去 ...

請問痛唔痛?可否pm details
suki1012
|
我做488

請pm資料比我,謝謝
suet1128
|
suki1012 發表於 18-7-18 03:37
請pm資料比我,謝謝

ok
imlu28
|
我做488

可以pm我嗎?謝謝你
suet1128
|
imlu28 發表於 18-7-18 07:34
可以pm我嗎?謝謝你

ok
crosseva
|
我見facebbok廣告果間 derXX PLXX 幾抵
唔知有無伏
suet1128
|
crosseva 發表於 18-7-18 22:10
我見facebbok廣告果間 derXX PLXX 幾抵
唔知有無伏

唔知呢 我做呢間就唔sell, 仲只收現金
bubupeipei
|
我做488

請問邊間呀?hard sell ?
suet1128
|
bubupeipei 發表於 18-7-19 12:53
請問邊間呀?hard sell ?

唔hard sell
Jennife826kkwok
|
ch04lch 發表於 18-7-17 20:20
請問痛唔痛?可否pm details
真係唔痛