最新無針埋線,有冇sis試過?

taibabe
|
suet1128 發表於 18-7-2 23:37
我見有幾間有,又有試做價,心郁想試下

我都係吾痛
suet1128
|
taibabe 發表於 18-8-7 14:12
試做左一次,買左10次除開$4000次
未見效果,當保養

4000一次?
YAUHY
|
suet1128 發表於 18-7-16 17:40
我做488

可以PM埋我嗎?
small22
|
suet1128 發表於 18-7-5 01:02
我book果間488

可以pm我邊間呀?

Thanks
柔軟
|
Jennife826kkwok 發表於 18-7-16 17:38
回覆 suet1128 的帖子

試做啦,我覺得無HIFU咁強都係要keep住做既一樣treatment。但即時都見到效果。我去 ...

有無效果???
Bear007
|
suet1128 發表於 18-7-25 10:45
係荃灣
Can you PM me the information?
suet1128
|
Bear007 發表於 18-8-21 17:37
Can you PM me the information?

ok
baby_boss
|
kapohho 發表於 18-7-3 23:01
岩岩做左,起大家講既黑店度做,叫你買plan時就勁好服務,之前之後都影相分析,今日正式做就得個美容師幫我 ...

邊間黑店度做?
文迪羊
|
kapohho 發表於 18-7-3 23:01
岩岩做左,起大家講既黑店度做,叫你買plan時就勁好服務,之前之後都影相分析,今日正式做就得個美容師幫我 ...
旺角朗毛坊果間?我都去左, 真係好黑
文迪羊
|
今日去左美丽化試打, 唔諗住JOIN就唔好去, 會比說話你聽
suet1128
|
文迪羊 發表於 18-8-21 18:37
今日去左美丽化試打, 唔諗住JOIN就唔好去, 會比說話你聽

你做間黑店係mk?我呢間荃灣,真係冇sell,我做左第二次簽名走得
文迪羊
|
[quote]suet1128 發表於 18-8-21 18:52
你做間黑店係mk?我呢間荃灣,真係冇sell,我做左第二次簽名走得[/quote

我試左二間, 旺角果間黑D, 美麗化係尖沙咀, 睇佢面色,, 想車巴佢,本來想幫佢買PLAN, 樣太衰, 公司應該炒左佢
VenusSasa
|
gray07 發表於 18-8-6 01:23
下 我都係做無針

我都糸,做4.5 個頭,下巴位置系痛的,其餘兩個頭系唔痛。
suet1128
|
文迪羊 發表於 18-8-21 19:11
[quote]suet1128 發表於 18-8-21 18:52
你做間黑店係mk?我呢間荃灣,真係冇sell,我做左第二次簽名走得[/qu ...

可以試下我呢間,真的ok,我幫襯過好多大大小小美容院,呢間真心唔sell,最怕sell 呢間店想買多都唔比買
9394mama
|

可以pm我邊間呀?Thx!!
Lovelycat
|

可否PM, THX
miu~miu
|
suet1128 發表於 18-7-18 06:38
ok