最新無針埋線,有冇sis試過?

卡卡娜
|
suet1128 發表於 18-8-21 18:52
你做間黑店係mk?我呢間荃灣,真係冇sell,我做左第二次簽名走得

請問可以pm?如試做幾多發?之後join course 幾錢同幾多發?謝
suet1128
|
卡卡娜 發表於 18-8-23 21:25
請問可以pm?如試做幾多發?之後join course 幾錢同幾多發?謝

已pm
cherry_k
|
suet1128 發表於 18-8-23 21:35
已pm

可唔可以去虎紋?
請pm thx
suet1128
|
cherry_k 發表於 18-8-24 13:22
可唔可以去虎紋?
請pm thx

我覺得有點改善
小B天使
|
suet1128 發表於 18-7-3 11:18
好呀,等你報告,thx

絲打!我試完了一段時間了,我做埋頸,明顯提拉左。我都滿意個效果。
suet1128
|
小B天使 發表於 18-8-26 21:42
絲打!我試完了一段時間了,我做埋頸,明顯提拉左。我都滿意個效果。

我都做了
Eva3196
|
我試咗Sensus
free trial
Eva3196
|
suet1128 發表於 18-8-21 17:38
ok

pls pm me more information, thx
suet1128
|
Eva3196 發表於 18-8-27 00:01
pls pm me more information, thx

ok
may000000008
|
taibabe 發表於 18-8-7 14:12
試做左一次,買左10次除開$4000次
未見效果,當保養

$4000 一次?咁我情願做Hifu ,真心講無針埋線真係冇乜料到
Jennife826kkwok
|
柔軟 發表於 18-8-16 17:38
有無效果???
有效果,不過我個sales叫我唔駛買。
柔軟
|
Jennife826kkwok 發表於 18-8-28 20:09
有效果,不過我個sales叫我唔駛買。

Why?
lavends
|
suet1128 發表於 18-7-2 23:37
我見有幾間有,又有試做價,心郁想試下

我都做了,感覺好好,無hifu咁鬼痛,但又有效果。臉收緊和v shape了!,可keep 住做都ok!
maomaomomo
|
suet1128 發表於 18-7-3 23:14
我見身邊有朋友試完,效果又幾好,所以想試下 我朋友做開果間價$ok,又唔sell,可以單次收費,所 ...

可否pm我邊間美容院做無針埋缐?thanks!
karenalytic
|
suet1128 發表於 18-8-21 19:14
可以試下我呢間,真的ok,我幫襯過好多大大小小美容院,呢間真心唔sell,最怕sell 呢間店想買多 ...

Sis, can u pm me ? Thx
YAUHY
|
suet1128 發表於 18-8-21 19:14
可以試下我呢間,真的ok,我幫襯過好多大大小小美容院,呢間真心唔sell,最怕sell 呢間店想買多 ...

可以pm埋我嗎?
suet1128
|
YAUHY 發表於 18-9-9 23:28
可以pm埋我嗎?

已pm
suet1128
|
maomaomomo 發表於 18-9-2 09:48
可否pm我邊間美容院做無針埋缐?thanks!

ok
suet1128
|
karenalytic 發表於 18-9-3 00:53
Sis, can u pm me ? Thx

ok
杜杜
|
可否pm詳細資料我呀?thanks
係荃灣?$488冇sell?