自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

I9528 發表於 18-8-16 00:11
救命,明明插果刀係肚位,死因竟然係插穿個肺!
...

我老公話穿肺會噴血! 講唔到野
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

popocat 發表於 18-8-16 00:17
咦!簽左紙,咁子山承受哂唐家遺產喎

唐心係有錢人??
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-8-16 00:21
我老公話穿肺會噴血! 講唔到野

我老公晚晚睇,但睇完頭先嘅死因,佢話被頂住個肺而死

象牙宮

I9528 發表於 18-8-16 00:23
我老公晚晚睇,但睇完頭先嘅死因,佢話被頂住個肺而死 :joyous ...

唔明! 到底係邊個殺馬德鐘?

放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

cattz288 發表於 18-8-16 00:21
唐心係有錢人??

jm你冇睇佢媽c嗰幾集咩?連看護陳秀珠都分到三千萬遺產. 非常有錢女!

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-8-16 00:26
唔明! 到底係邊個殺馬德鐘?

邵美琪(妹)+ 郭x 雲,雙重落毒喎

象牙宮

I9528 發表於 18-8-16 00:28

嘩~兩個一齊毒
放下自在

象牙宮

popocat 發表於 18-8-16 00:27
jm你冇睇佢媽c嗰幾集咩?連看護陳秀珠都分到三千萬遺產. 非常有錢女!

係喎!唔係太記得添
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-8-16 00:29
嘩~兩個一齊毒

我唔知,我一路上網一路描 2 眼咋

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

I9528 發表於 18-8-16 00:28

Not 郭少芸,彭子晴呀

琥珀宮

畀面勳章

popocat 發表於 18-8-16 00:30

我比教訓個C6 先

象牙宮

popocat 發表於 18-8-16 00:30

個工人出走果幕都好搞笑下
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

popocat 發表於 18-8-16 00:27

怪唔得知陳揀珊珊囉

珍珠宮

nainaitze 發表於 18-8-11 12:30
認同,我都覺得子山同唐心一齊會開心啲輕鬆啲,同埋唐心呢個第三者唔黑人憎。
...

我都覺得除左撬牆腳呢個死罪之外,唐心份人其實幾好,善解人意、脾氣好,基本上無缺點~對呢個角色越睇越改觀,尤其係佢為避子山暱喺屋(emoji)面挨幾日麵包,難得有錢而不驕縱。
佢咁鍾意子山,子山同佢一齊會好幸福!
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

docomo 發表於 18-8-11 18:55
比我係 miss mo都會離開,就算芊芊冇返嚟。因為古天樂成日都會因為芊芊嘅事而大發脾氣,做佢女朋友點忍呀 ...

我都覺得徐飛好難頂,明明唔諗人感受傷左人,去箍煲仲箍到發番人脾氣,問人「玩夠未?」,仲自以爲好有誠意,根本愛極有限
咁嘅格我肯定早走早著,睬佢都傻
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

子爵府

ferrari2007 發表於 18-8-16 01:40
我都覺得徐飛好難頂,明明唔諗人感受傷左人,去箍煲仲箍到發番人脾氣,問人「玩夠未?」,仲自以爲好有誠 ...

我都覺得其實唐心性格同子山係幾夾,大家相處得好舒服好開心,佢以前成日就呀man就得太辛苦好有壓力,睇到人好唔舒服,咁樣起埋一齊真係唔會好開心,只怪呢套劇d角色出現既timing唔岩,明明徐sir先係同miss mo一對,不過俾著我係miss mo,佢一直咁念念不忘芊芊,我一定唔會揀徐sir!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

徐非應該鍾意Miss Mo, 鍾意芊芊係責任

禁止訪問

瑪瑙宮

kitchenMom 發表於 18-8-17 00:43
芊芊好煩

徐非都好衰,見到Miss Mo都唔理佢,唔同他解釋,真係唔理人感受

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

ferrari2007 發表於 18-8-16 01:40
我都覺得徐飛好難頂,明明唔諗人感受傷左人,去箍煲仲箍到發番人脾氣,問人「玩夠未?」,仲自以爲好有誠 ...

如果佢唔係咁靚仔, 一早叫佢死埋一邊啦

首頁

尾頁

跳至