有冇發覺小熊最近愈做愈差呀?

plumtree
|
如題。最近連大眾,或者入境處嘅電話錄音都經常欄截唔到,打左入嚟。
後來睇到唔止一個用家講,話原來小熊被收購,轉左老細後就開始走下坡,之前好地地嘅功能有些用唔到,失效。

我似乎係後知後覺果一個咯…
連一直覺得最好用嘅欄截app 都攪成咁,點算呀
馬爾太
|
我仲以為係Android 8嘅問題添
henry102
|
會不會是道高一尺 魔高一丈?
greentea14
|
小熊來電. 我都係, 最近經常收到廣告電話
小可愛11
|
plumtree 發表於 18-7-3 12:22
如題。最近連大眾,或者入境處嘅電話錄音都經常欄截唔到,打左入嚟。
後來睇到唔止一個用家講,話原來小熊 ...
So far 都 ok, 不過呢排 update 個 database 好密, 一日 update 兩三次.
ltp00222
|
whoscall?一時時啦
我用緊小鴨… 兩個一齊用…
互補不足
tsung
|
ltp00222 發表於 18-7-3 12:37
互補不足

加強防衛
catjeffcat
|
我唔係好覺截唔到呢啲來電...... 基本上都截到....
如果截唔到你地有無做番回報呢啲垃圾電話??
chiliwu
|
回覆 catjeffcat 的帖子

我都有好多電話截唔到, 已經好耐。每次截唔到我都有回報
catjeffcat
|
chiliwu 發表於 18-7-3 12:57

咁真係幾煩..... 我自己就真係無事..... 都截到....
Poyau
|

Google已確認 獨立攔截軟件將會消滅

http://blog.headuck.com/2018/05/02/google-%E5%B7%B2%E7%A2%BA%E8%AA%8D%EF%BC%8C%E7%8D%A8%E7%AB%8B%E6%94%94%E6%88%AA%E8%BB%9F%E4%BB%B6%E5%B0%87%E6%9C%83%E6%B6%88%E6%BB%85/
cattz288
|

改用小鴨好耐喇
plumtree
|
Poyau 發表於 18-7-3 13:17
Google已確認 獨立攔截軟件將會消滅

http://blog.headuck.com/2018/05/02/google-%E5%B7%B2% ...

有冇攪錯呀?咁都有嘅。
plumtree
|
ltp00222 發表於 18-7-3 12:37
互補不足

請問小鸭即係邊隻呀~?我搵唔到嘅。可pm我嗎?唔該
ltp00222
|
plumtree 發表於 18-7-3 13:26
請問小鸭即係邊隻呀~?我搵唔到嘅。可pm我嗎?唔該

小鴨幹線…
我用android的
wing514
|
chiliwu 發表於 18-7-3 12:57

我都係呀,我以為得我一個係咁
我都有回報但好似冇咩用
tansyneko
|
以前會識即CUT線,而家唔識,原來係被收購後發生問題,我仲以為我部機有問題
豬仔mami
|
唔怪之啦,好多時啲假冒銀行都打到入黎但小熊係有紀錄喎不過又阻截唔到喎
plumtree
|
豬仔mami 發表於 18-7-3 13:29
唔怪之啦,好多時啲假冒銀行都打到入黎但小熊係有紀錄喎不過又阻截唔到喎
...

咪就係咁囉。
1010mum
|
ltp00222 發表於 18-7-3 13:27
小鴨幹線…
我用android的

是否已下架?

Google play找不到。