親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

me920 發表於 18-9-27 09:39
康泰網有晒咁多場的價錢
有2種位揀
可以自己望下想睇邊場

我一直join 開做member, 連membership fee 大約£90有靚位, 見官網有vip package 同ThomasCook 酒店package, 但前者太貴,後者以前試過個位太差,所以想八下永安有咩靚飛等我下年考慮下

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

Ononluk 發表於 18-9-27 12:52
我一直join 開做member, 連membership fee 大約£90有靚位, 見官網有vip package 同ThomasCook 酒店packa ...
康泰永安個leaflet 有圖示, 平飛貴飛坐邊可以睇佢幅圖, 我講唔夠清楚~

珍珠宮

me920 發表於 18-9-27 14:06
康泰永安個leaflet 有圖示, 平飛貴飛坐邊可以睇佢幅圖, 我講唔夠清楚~

Thanks, 我上永安睇咗喇,佢個角落頭位應該同我以前經Thomas Cook 買嘅一樣。個位係差同埋四周都係遊客氣氛會掙啲,不過其實都抵嘅

珍珠宮

Ononluk 發表於 18-10-4 16:28
Thanks, 我上永安睇咗喇,佢個角落頭位應該同我以前經Thomas Cook 買嘅一樣。個位係差同埋四周都係遊客氣 ...
有兩個位揀, 貴D個款坐費格遜stand, 包埋係球場餐廳食一餐架

珍珠宮

me920 發表於 18-10-4 16:37
有兩個位揀, 貴D個款坐費格遜stand, 包埋係球場餐廳食一餐架

點解我點睇佢都係show 個山頂角落位。咁你去咗未呀?

珍珠宮

Ononluk 發表於 18-10-4 17:30
點解我點睇佢都係show 個山頂角落位。咁你去咗未呀?
睇完返來啦, 睇左對newcastle個場, 真係刺激~

係坐費sir stand, 坐tier 2最後一行, 後面係波廂

珍珠宮

me920 發表於 18-10-18 10:04

係坐費sir stand, 坐tier 2最後一行, 後面係波廂

起碼唔係角球,龍門後,okay 喎。thanks

珍珠宮

Ononluk 發表於 18-10-18 11:55
又唔係龍門後, 係長個邊, 今次仲要5球都係近我呢邊的龍門入呀!

珍珠宮

https://www.google.com.hk/search?q=old+trafford+sir+alex+ferguson+stand+tier+2&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=RnOKpZM_1LCKWM%253A%252COEj9Sw0Wvx52CM%252C_&usg=AI4_-kQLWumDK7SJvkflf1nL0QwFMlPtfw&sa=X&ved=2ahUKEwiOm82tkY_eAhVDybwKHXvHCIUQ9QEwAXoECAQQBg#imgrc=RnOKpZM_1LCKWM:

景觀大約係咁

珍珠宮

https://www.google.com.hk/search?q=old+trafford+sir+alex+ferguson+stand+tier+2&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=P1B4iL5ijkJ2-M%253A%252CkHA2npAxjGq7tM%252C_&usg=AI4_-kStbxu7a3T8GPBX_ItiY2WzRTHXsA&sa=X&ved=2ahUKEwiOm82tkY_eAhVDybwKHXvHCIUQ9QEwB3oECAQQEg#imgrc=0keZVQjzpN_mPM:

FYI

侯爵府

me920 發表於 18-10-18 10:04

想問吓如果球賽開4:00, 要預早幾多到會場架? 謝謝.

珍珠宮

bero 發表於 19-1-21 17:13
你可以睇下你酒店去球場的車有咩班次而決定
我地就早多D時間去行mega store.
你都可以預D時間去行下影下相囉, 入場又要做Security check

侯爵府

me920 發表於 19-1-22 10:16
你可以睇下你酒店去球場的車有咩班次而決定
我地就早多D時間去行mega store.
你都可以預D時間去行下影下相 ...
謝謝

珍珠宮

bero 發表於 19-1-21 17:13

早啲去可以睇球星熱身,輕鐵又相對無咁迫。又可以食吓food truck.
入咗場仲可以有電視睇下live boardcast 其他球賽
如果4:00 開波,我會2:00 喺市中心出發大約2:40 到球場

首頁

尾頁

跳至