開心些牙

跳至

首頁

尾頁

男爵府

報告,終於食左一餐又便,又健康,又有好味的午餐,因為終於找到如何叫(觀塘巧明街) x運小食的竅門

早前店存在的問題:

1)面走湯的太生,我比較喜歡林,買外賣預左食林面.

2)太咸,原來老闆在湯裡專登加一丁味粉,以為原汁原味

3)烚菜太寡

4)炒菜太辣

現在是,外賣27元2餸面配冷熱飲品同價, 湯面走味粉, 2餸西蘭花炒豬頸肉加紅腸(我的至愛),有菜有澱粉質,仲有飲品.,咁抵,原來觀塘仲有.

排長龍既街邊檔車仔面,, 30元一面2個餸,菜只有通菜.

入大廈商場的如COS CENTRE, 都要39元3個餸,

食譚仔,一個餸米線都要32元啦.APM唔駛講啦,閒閒地49元再加一啦.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mrsma1120 發表於 18-7-3 14:27
報告,終於食左一餐又便,又健康,又有好味的午餐,因為終於找到如何叫(觀塘巧明街) x運小食的竅門早前店存在 ...

寶石宮

2023年兔年勳章

報告,終於食左一餐又便,又健康,又有好味的午餐,因為終於找到如何叫(觀塘巧明街) x運小食的竅門早前店存在 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

回覆樓主

我們都懂得感恩,因為不是所有事都理所當然的

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至