請問有冇人用過薏仁呢隻卸妝?

bazz2013
|
好唔好用? thx
kmbb519
|
我用緊, 好好用 落得好乾淨, 過水後好爽, 但又唔會乾, 不過捽果陣有時會難捽, 可以加 dd 咁多水濕少少手再捽

bazz2013
|
kmbb519 發表於 18-7-4 15:18
我用緊, 好好用 落得好乾淨, 過水後好爽, 但又唔會乾, 不過捽果陣有時會難捽, 可以加 dd 咁多水濕 ...
我見佢寫冇礦物油, 應該唔錯, 我只落防曬!
kmbb519
|
bazz2013 發表於 18-7-4 17:29
我見佢寫冇礦物油, 應該唔錯, 我只落防曬!

我都係落防曬 full makeup的話都係油好些 (唔計眼)
mojomojo88
|
bazz2013 發表於 18-7-3 15:05
好唔好用? thx

請問哩隻係邊到有得買?
bazz2013
|

試下莎莎
2015PY
|
bazz2013 發表於 18-7-3 15:05
好唔好用? thx

已經有好多JM讚過話好用,而且最正係夠平,$59咋
2015PY
|
回覆 2015PY 的帖子

今日萬0有promotion,買滿$150美容產品,送$50coupon,買左薏仁水十1pack mask,送左coupon,變相等於7折
Choco852
|
2015PY 發表於 18-10-8 19:11

今日萬0有promotion,買滿$150美容產品,送$50coupon,買左薏仁水十1pack mask,送左c ...

請問薏仁水好用嗎?
2015PY
|
Choco852 發表於 18-10-8 19:17
請問薏仁水好用嗎?
初用咋,暫時覺得ok喎,500ml大大枝,只係$59,多謝e度JM報料
Evachau
|
kmbb519 發表於 18-7-4 15:18
我用緊, 好好用 落得好乾淨, 過水後好爽, 但又唔會乾, 不過捽果陣有時會難捽, 可以加 dd 咁多水濕 ...

當洗臉奶咁用?
kmbb519
|
Evachau 發表於 18-10-9 08:20
當洗臉奶咁用?

乾手乾面上,捽一陣過水,我用黎落有色防曬+碎粉都好乾淨
mojomojo88
|
2015PY 發表於 18-10-8 19:11

今日萬0有promotion,買滿$150美容產品,送$50coupon,買左薏仁水十1pack mask,送左c ...

我搵左好多間萬寧同屈臣氏都無得買
金金人
|

認同樓上講,卸防曬ok 的,但如果係化晒全個妝就爭d.. 呢個價錢好抵,岩一d 平曦淡妝,或只查防曬既jm 們

kendomimi
|
搵左3⃣️間Watson’s (包括尖沙嘴大個間)都唔見
有冇人知邊度有?
bazz2013
|
kendomimi 發表於 18-10-10 19:04
搵左3⃣️間Watson’s (包括尖沙嘴大個間)都唔見
有冇人知邊度有?

試下莎莎
crazypigpig
|
bazz2013 發表於 18-10-8 16:33
試下莎莎

想問起邊間屈記買架?因為我行咗幾間都無見到
bazz2013
|
crazypigpig 發表於 18-10-10 23:07

可能而家屈記冇, 試下莎莎, 我係樂富莎莎見到
2015PY
|
crazypigpig 發表於 18-10-10 23:07
萬0有