元朗真光K1升K2 揮手區

Charisng824
|
唔知K2 功課多唔多呢?K2開始寫字?

ibm82424
|
Charisng824 發表於 18-7-3 17:03
唔知K2 功課多唔多呢?K2開始寫字?

K2上早開始寫字,功課唔算太多,我仔仔鍾意做功課
Charisng824
|
回覆 ibm82424 的帖子

知唔知有冇真光what's app group 可以add? 可以交流下?Thx
ibm82424
|
Charisng824 發表於 18-7-4 09:18

知唔知有冇真光what's app group 可以add? 可以交流下?Thx

我仔仔是升小學一今年
Charisng824
|

係牙, 派得好嗎? 我都開始擔心緊啦.....
ibm82424
|
Charisng824 發表於 18-7-4 10:05

係牙, 派得好嗎? 我都開始擔心緊啦.....

放心,到時校長會有通告教你地點樣填寫,問校長意見記住
Charisng824
|

聽講呢位校長幾出名, 叩門有佢介紹多數入到?
ibm82424
|
Charisng824 發表於 18-7-4 10:55

聽講呢位校長幾出名, 叩門有佢介紹多數入到?

可以咁講,都要睇埋小朋友有冇禮貌面試記住,你諗住邊報小學
Charisng824
|

雖然衣家升K2,好似早左D, 但都有諗定一下.我74網, 好多村校, 都有D擔心.
元朗官立,光明, 又怕太谷...
ibm82424
|
Charisng824 發表於 18-7-4 11:23

雖然衣家升K2,好似早左D, 但都有諗定一下.我74網, 好多村校, 都有D擔心.

兩間都好熱門學校
ibm82424
|
Charisng824 發表於 18-7-4 11:23

諗定都差唔多唔會太早
Charisng824
|

可以問下你派左去邊嗎?唔知直資李宗德好唔好呢?
camaytang
|
ibm82424 發表於 18-7-4 10:38
放心,到時校長會有通告教你地點樣填寫,問校長意見記住

我仔升K3,好緊張
ibm82424
|
camaytang 發表於 18-7-4 20:07
我仔升K3,好緊張

你心儀邊間
ibm82424
|
Charisng824 發表於 18-7-4 11:41

可以問下你派左去邊嗎?唔知直資李宗德好唔好呢?

派左去惠州,李宗德0k

camaytang
|
ibm82424 發表於 18-7-4 21:13
你心儀邊間

光明英萊
Charisng824
|
回覆 camaytang 的帖子

怕唔怕太谷牙?
ibm82424
|