懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都度到頸皮厚,做左t21報告正常,結構都正常,依家廿八週成日都仲係好擔心bb

複式洋房

jennietly 發表於 18-8-25 21:40
我都度到頸皮厚,做左t21報告正常,結構都正常,依家廿八週成日都仲係好擔心bb ...

我依家29周,該做的檢查都檢查左了,上星期飲埋糖水,pass左,好似又冇咩太擔心喔!請問你的憂慮係咩?

複式洋房

回覆 車厘子賴太 的帖子

我都唔知啊 驚個報告唔準 好似好多憂慮咁

複式洋房

回覆樓主

多謝樓主嘅分享
好多媽媽都需要正面鼓勵
祝福大家❤️(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

jennietly 發表於 18-8-26 19:39
回覆 車厘子賴太 的帖子

我都唔知啊 驚個報告唔準 好似好多憂慮咁

我反而冇擔心個報告喔,因為我結構都照左兩次,同埋check住私家產檢。
反而系月份越來越大,開始有d緊張到時生嘅時候唔知會點。你都唔好諗甘多啦
,你嗰報告又唔系唔靚仔,T21的準確率都高咖,俾d信心自己同bb啦,加油!!

複式洋房

回覆 chujailovemama 的帖子

系啊,都好多謝你俾鼓勵啊,祝大家都順順利利!

複式洋房

車厘子賴太 發表於 18-7-4 14:30
想分享一個開心信息,如果甘啱有準媽咪都系有同樣煩惱,希望可以藉此帶D正能量俾大家。
我4月尾在廣華 ...

好多謝樓主的分享!請問林勇行醫生咁樣又3D+4D+CD收幾錢?我喺QE檢查,依家11W,今日醫院打嚟話我血小板偏低,要喺唐氏篩查時再驗血小板,之前我睇過另一位私家醫生,佢話血小板太低就唔適合生BB因為怕流血不止,而且QE 已經肯定20週照結構冇位,叫我自己去搵私家,我都唔知搵邊個私家醫生好

別墅

kat.tao 發表於 18-8-27 22:38
好多謝樓主的分享!請問林勇行醫生咁樣又3D+4D+CD收幾錢?我喺QE檢查,依家11W,今日醫院打嚟話我血小板偏 ...

林勇行醫生很好的,但收得不便宜。照細構要$4200

複式洋房

snakeBBBBB 發表於 18-8-27 22:44
林勇行醫生很好的,但收得不便宜。照細構要$4200

真係幾貴

大宅

回覆 jennietly 的帖子

想問下你BB頸皮幾厚呀??我BB好厚,不過驗左唔係唐氏,而家開始擔心其他疾病或結構問題

複式洋房

回覆 米高華素基 的帖子

3.7你依家幾週 照左結構未

首頁

尾頁

跳至