潮流時尚

跳至
[其他] fb 代購 真假  

首頁
45678...34

尾頁

大宅

appleyuen 發表於 18-7-20 22:52

呢間 尋寶易有實物圖 有shop圖片應該信得過我幫你問緊人

謝謝樓主,因為我想買tory袋

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

肉丸小姐 發表於 18-7-21 01:51
請問luxbuybxx ....信得過嗎?

呢間真㗎,我買過hermes手鈪有單,即刻去sogo換貨

琥珀宮

kelly5543 發表於 18-7-21 00:40
呢間都賣得好貴下,我見我平時follow個間,賣$2850

係小小貴但信得過

洋房

回覆樓主

大家有冇買過shopping loverxxx 呢間呀,我睇中mj 相機包,佢買1450,好平,好懷疑係假,有冇人買過,分享下,thanks

琥珀宮

waman0107 發表於 18-7-23 02:46
大家有冇買過shopping loverxxx 呢間呀,我睇中mj 相機包,佢買1450,好平,好懷疑係假,有冇人買過,分享下 ...

睇圖片就似真,但價錢咁平唔敢買

琥珀宮

princesspig 發表於 18-7-21 07:18
謝謝樓主,因為我想買tory袋

pm u

洋房

appleyuen 發表於 18-7-23 13:54

係呀,問過其他代購都要25xx,平成千,真係唔敢買

伯爵府

babyck 發表於 18-7-19 11:28
有冇人用過 minib stoxx,係咪真嘅?

我都想問這間,因為見好多時佢的鞋碼仲齊過自己歐洲專門店買

伯爵府

appleyuen 發表於 18-7-23 13:54

我上次又係睇中佢個MJ袋呀、但佢價錢仲平過outlet, 我去中環專門店試,見其中一個佢賣個色條帶同專門店原裝唔同,pm問佢條帶係咪可換色,佢話無,佢話不可只賣帶

同事係淘寶見到同佢同款同色條帶又一樣,見佢又話要7-10日才到港,同事叫我唔好買

有無jm可分享?

洋房

almat 發表於 18-7-23 22:56
我上次又係睇中佢個MJ袋呀、但佢價錢仲平過outlet, 我去中環專門店試,見其中一個佢賣個色條帶同專門店原 ...

咁真係可能係假,我問佢係咪超a貨,佢話唔係,如果有懷疑就唔好買,跟住就sd 左8張佢d 袋嘅相比我,問我搵唔搵到有咩唔同,大佬,玩找不同咩

琥珀宮

almat 發表於 18-7-23 22:53
我都想問這間,因為見好多時佢的鞋碼仲齊過自己歐洲專門店買

A貨好齊款 不過人哋講明係a貨,唔係 用正價賣假貨

伯爵府

回覆 appleyuen 的帖子

但見有好多人撐佢話佢取左正貨LOGO, 話放心買, 同埋之前我有開個POST問這間, 有JM私下PM我, 話有人講過這間, 個POST一兩年前, 我現在未揾返.
因我想要個SIZE, 成日斷, 所以成日留意代購有無, 但有怕買到超A, 到時返工著著下甩底或甩爭就瘀爆.

多謝大家分享及通知呀.

因為寧願著少一對, 好過洗左幾千買對超A

大宅

回覆樓主:

Q'x Shxx
呢間信得過嗎?

琥珀宮

Ct801050 發表於 18-7-25 07:57
Q'x Shxx
呢間信得過嗎?

呢間南豐中心有鋪,應該是真

大宅

appleyuen 發表於 18-7-25 12:59
呢間南豐中心有鋪,應該是真

謝謝樓主

別墅

回覆樓主

其實我覺得貨價同退左稅差不多或便宜過退稅都信不過。正常代購都要有合理利潤。又有一d cost 要 cover. 呢d即使有正貨標籤都信不過,講唔去。

伯爵府

有無人係 KanXX 英國法國巴黎歐洲名牌代購 買過野?

禁止訪問

大宅

回覆樓主

這間是Kidd on Boarx美國代購正貨嗎?

民房

請問有冇jm幫襯過kxc accessory英國代購? 我5月尾買左件野,到而家都未收到貨 Inbox 問佢又話寄左,叫佢比tracking no. 過左成個月都冇覆我

首頁
45678...34

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊