羅宇帆 vs 林勇行

efren
|
照結構邊個好?
有冇媽媽比意見
freshrose
|
efren 發表於 18-7-6 13:08
照結構邊個好?
有冇媽媽比意見

林勇行係結構權威,揾佢照結構唔會錯,當日佢幫我照左4次睇左2.5 hr , 我已經覺得物超所值
babe_lu
|
林勇行。佢好細微既野都會睇到,好有經驗
efren
|
勁,好啦 thx so much
mrs.suen
|
freshrose 發表於 18-7-6 13:32
林勇行係結構權威,揾佢照結構唔會錯,當日佢幫我照左4次睇左2.5 hr , 我已經覺得物超所值
...

好細心喎!請問林醫生照結構的收費係?
szekeiwang
|
mrs.suen 發表於 18-7-7 00:34
好細心喎!請問林醫生照結構的收費係?

冇記錯係$4200
mrs.suen
|
szekeiwang 發表於 18-7-7 01:11
冇記錯係$4200

謝謝你
lovelykkchu
|
林勇行的姑娘安排時間好,不用等太久又照得詳細,不會因為人多就趕頭趕命,絕對值!
我睇果時應該係最後一批$3800。
面包妹妹
|
照結構邊個好?
有冇媽媽比意見

推薦林醫生(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
JD930
|
照結構邊個好?
有冇媽媽比意見

林醫生
mgl
|
如果想預約林勇行醫生 要預早幾耐book?
freshrose
|
mgl 發表於 18-7-9 10:12
如果想預約林勇行醫生 要預早幾耐book?

做完T21/nifty 就book
mgl
|
freshrose 發表於 18-7-9 10:17
做完T21/nifty 就book

咁要唔要等埋報告出咗一切正常先book? 定等緊報告時都要book定?
freshrose
|
mgl 發表於 18-7-9 10:19
咁要唔要等埋報告出咗一切正常先book? 定等緊報告時都要book定?

可以book 定,大不了就取消booking , 林醫生通常安排21w做結構
高秀蘋
|
照結構邊個好?
有冇媽媽比意見

一定係林勇行
高秀蘋
|
szekeiwang 發表於 18-7-7 01:11
冇記錯係$4200

嘩,加左咁多 我16年尾照$3500
falalala
|
林醫生好專業,好細心,又好有heart
yychu722
|
freshrose 發表於 18-7-6 13:32
...

我原本上胎搵羅醫生,
但今胎book唔到, 他好full! 起碼等到下年2 月,生完都未照到。
朋友介紹,林醫生, 約左9月中,但好貴
有冇姐妹話咩咁值得?
芷柔
|
yychu722 發表於 18-7-19 22:54
我原本上胎搵羅醫生,
但今胎book唔到, 他好full! 起碼等到下年2 月,生完都未照到。
朋友介紹,林醫生, ...

嘩!要咁耐?
我上2星期book羅醫生book到9月尾 (到時23w)
yychu722
|
芷柔 發表於 18-7-20 01:24
嘩!要咁耐?
我上2星期book羅醫生book到9月尾 (到時23w)

我都唔知點解,
都係早幾日打電話問