美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

塊面有紅印同微絲血管問題
本身想打v beam,但比佢既downtime:會腫幾日嚇親
所以都係打Excel V算
問左A妹,$2000一次
想問下,打完之後係咪要狂補濕?
除左敷mask,有無話做d咩可以更加補水?導入?

另外有無A妹 會員可以pm我?跪求member referral。
謝謝

男爵府

michellechiu02 發表於 18-7-6 14:00
本身想打v beam,但比佢既downtime:會腫幾日嚇親

已pm你!

複式洋房

michellechiu02 發表於 18-7-6 14:00

麻煩你打完報告下丫,我塊面同鼻翼都有微絲血管,下爬仲有d青筋,驚vbeam好痛唔敢試住,我都想知Excel V痛唔痛同效果係點,謝謝

男爵府

Babiesclub 發表於 18-7-6 21:49
麻煩你打完報告下丫,我塊面同鼻翼都有微絲血管,下爬仲有d青筋,驚vbeam好痛唔敢試住,我都想知Excel V痛 ...

好呀,我12:15做,晏晝再報告

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

噚日打完EXCEL V, 即時見效果係可以無左啲鼻翼既微絲血管, 依家有待觀察, 因為微絲血管係機會重現

我打過2 次V BEAM 面頰係見到有改善, 但鼻翼就唔明顯, 而且EXCEL V 打完無 V BEAM 咁樣衰, 噚晚打完有紅, 今日退左好多紅, 仲有少少蚊咁腫左少少啫!

我覺得仲無V BEAM 咁痛

男爵府

畀面勳章

仲有我買左蝸牛精華, 對做完LASER 補水好有用架

男爵府

我前日打左, 唔算痛, 佢話正常唔多過500發, 我就600, 因為我面皮薄都幾多微c 血管, 但人地唔覺, 我自己就好覺, 最覺果d 打完都冇效果, 佢話可能要搵醫生打, 其他幼果d 都清得幾好, 打完冇腫冇紅, 我會再打, 本來諗住join course, 但15000果個唔抵, 想join 30000又搵唔到人同我share, 我主要想打1064同埋excel v , 1064 除非join 30000個plan, 否則a plus平好多, 所以我下次只好去a plus 打v beam 同1064

男爵府

bin 發表於 18-7-7 10:44
噚日打完EXCEL V, 即時見效果係可以無左啲鼻翼既微絲血管, 依家有待觀察, 因為微絲血管係機會重現

我打過2 ...

咁你尋日打係咪第一次打?
我wtsapp問A妹時,佢話建議打3次

男爵府

bin 發表於 18-7-7 10:44

我打過2 ...

請問v beam 打完係米好腫好紅? 要幾多日先散? 痛過excel v幾多? 我下次想打v beam

男爵府

畀面勳章

michellechiu02 發表於 18-7-7 10:55
咁你尋日打係咪第一次打?
我wtsapp問A妹時,佢話建議打3次
係吖噚晚第一次, 係建議打三次, 因為想確實係打斷/壞晒微絲血管, 佢話打完第一次可能見到明顯效果, 但唔代表打斷晒喎!

男爵府

畀面勳章

喧嘩 發表於 18-7-7 10:56
請問v beam 打完係米好腫好紅? 要幾多日先散? 痛過excel v幾多? 我下次想打v beam
...
第一次係有3個位打到紫瘀色, 面有紅, 第二次紅加有蚊爛腫咁, 大約五日先散, 因為EXCEL V 係搽 GEL 然後凍凍地一下一下咁打, 凍凍地既感覺舒緩左

其實都係打鼻翼和人中位先覺得有最痛既感覺, 我覺得 V BEAM 係痛過EXCEL V 少少咋, 不過我都忍得到痛既人黎

男爵府

畀面勳章

喧嘩 發表於 18-7-7 10:54
我前日打左, 唔算痛, 佢話正常唔多過500發, 我就600, 因為我面皮薄都幾多微c 血管, 但人地唔覺, 我自己就 ...

我都無JOIN PLAN, 我都會可能打多次EXCEL V, 但1064 响A + 打平好多!

面頰我打完V BEAM 2次係有見到效果, 反而鼻翼就無咁明顯

男爵府

bin 發表於 18-7-7 11:03
第一次係有3個位打到紫瘀色, 面有紅, 第二次紅加有蚊爛腫咁, 大約五日先散, 因為EXCEL V 係搽 GEL 然後凍凍 ...

我打excel v , 佢都話鼻邊同人中最痛, 但我就冇感覺喎, 我冇join course, 所以單次打唔化算, 唯有去a plus打v beam 啦, 痛都可以忍, 最怕downtime 期長

男爵府

bin 發表於 18-7-7 11:06
我都無JOIN PLAN, 我都會可能打多次EXCEL V, 但1064 响A + 打平好多!

面頰我打完V BEAM 2次係有見到效果, ...

係呀, 除非join diamond plan, 咁1064就會平過a plus, 否則a plus 一雞兩味只需2000, 抵好多, 我食左佢一雞兩味先, 再睇情況, 可能返a 妹做多次excel v , 但最慘最粗果幾條冇反應呢。
如果搵到人share diamond plan係抵好多囉

男爵府

畀面勳章

喧嘩 發表於 18-7-7 11:07
我打excel v , 佢都話鼻邊同人中最痛, 但我就冇感覺喎, 我冇join course, 所以單次打唔化算, 唯有去a plus ...
我因為面上和鼻翼有條粗既微絲血管, 所以打第一次打到紫瘀色, 真係勁樣衰

男爵府

bin 發表於 18-7-7 11:14
我因為面上和鼻翼有條粗既微絲血管, 所以打第一次打到紫瘀色, 真係勁樣衰
...

瘀好難退架喎, 要好多日, 咁瘀完有冇退到? 我都有兩條好勁嘅, 已經唔止紅血管咁簡單, 變左紫色啦, excel v 對佢冇乜反應

男爵府

畀面勳章

喧嘩 發表於 18-7-7 11:17
瘀好難退架喎, 要好多日, 咁瘀完有冇退到? 我都有兩條好勁嘅, 已經唔止紅血管咁簡單, 變左紫色啦, excel v ...
大約五日先退到, 化妝都遮唔到, 但無退到, 係幼左既, 所以依家觀察緊係咪真係可以打到無左, 因為有機會重現!

我鼻翼果條就係紫色

男爵府

Babiesclub 發表於 18-7-6 21:49
麻煩你打完報告下丫,我塊面同鼻翼都有微絲血管,下爬仲有d青筋,驚vbeam好痛唔敢試住,我都想知Excel V痛 ...

岩岩打完,都唔好話唔痛,治療師都話我忍得痛,佢話都好多客話痛,不過第一次係痛d,佢話第2,3次會無咁痛
我打完之後都出左d蚊爛
返去補相

男爵府

michellechiu02 發表於 18-7-7 14:15
岩岩打完,都唔好話唔痛,治療師都話我忍得痛,佢話都好多客話痛,不過第一次係痛d,佢話第2,3次會無咁痛
...

我又冇喎, 反而有一點白左, 勁驚, 以為反白, 第二朝就冇啦

首頁
12345...12

尾頁

跳至