今日膽粗粗去了深圳高醫生做吊線

Sweety88
|
今日單獨一個上咗深圳揾高醫生做8點吊線,
抽脂,開眼頭。高醫生好nice, 解釋我的情況,跟隨付款後就開始進行。大約20分鐘已經完成抽脂,吊眼線。
之後有位男醫生幫我做開眼頭……幾樣嘢加埋連敖冰墊共
一個鐘倒。效率甚高
hotdoghk
|
有相嗎?
Sweety88
|
hotdoghk 發表於 18-7-6 17:08
有相嗎?
Upload 唔到!可认教我怎樣放上嚟
mayngyukf2
|
回覆 Sweety88 的帖子

請問你做咗幾錢?
Sweety88
|
mayngyukf2 發表於 18-7-6 21:05

請問你做咗幾錢?
我做咗8點吊線¥3800開眼頭¥3000
抽脂¥500
Total ¥7300
mayngyukf2
|

我都想整, 我想要高醫生的深圳地址, 謝謝!
相逢何必曾
|
我都係前幾日做!你消腫消成點呀我仲好腫(emoji)
mangokikiso
|
可以介紹高醫生聯絡方式給我嗎?謝謝你
pang1219
|
Sweety88 發表於 18-7-6 16:39
抽脂,開眼頭。高醫生好nice, 解釋我的情況,跟隨付款後就開始進 ...

開眼頭痛五痛?
maeeietam
|

可以介紹高醫生嗎?我有興趣
Sweety88
|
相逢何必曾 發表於 18-7-10 22:29
我都係前幾日做!你消腫消成點呀我仲好腫(emoji)
我整咗一星期,已經無咁腫。經驗分享,多用冰墊快些消腫。
加油呀!
Mrs.Kangaroo
|
抽脂,開眼頭。高醫生好nice, 解釋我的情況,跟隨付款後就開始進 ...

”之後有位男醫生幫我做開眼頭……"

即系唔系高医生做?
Sweety88
|
pang1219 發表於 18-7-13 02:05
開眼頭痛五痛?
打麻醉針据一吓先痛。
Sweety88
|
Mrs.Kangaroo 發表於 18-7-15 18:09
”之後有位男醫生幫我做開眼頭……"

即系唔系高医生做?
開眼頭係男醫生做㗎!
pang1219
|
Sweety88 發表於 18-7-15 23:16
打麻醉針据一吓先痛。

你一共打咗幾多支針?
Sweety88
|
pang1219 發表於 18-7-15 23:46
你一共打咗幾多支針?
2支針
喜歡你更多
|
Sweety88 發表於 18-7-15 23:49
2支針
能否pm聯絡高醫生的方法給我? 謝謝
現在情況好嗎?消腫未呀?
如果開眼頭,對眼係咪好腫㗎? 樓主有無keep住墊冰?
同高醫生護士溝通係咪可以用廣東話㗎? 謝謝
glora132
|
Any photo ?
LamLamTing
|

有興趣,pls pm資料
請問過關個到會唔會比人捉住呀?(無知問問)
candy8888
|

吊線有冇疤痕㗎?