自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cindy618 發表於 18-7-6 22:53
紅粉都頗多糖份

咁多糖分但又唔甜嘅?都唔好飲

大宅

回覆樓主

綠粉我買咗盒裝試 然後飲咗覺得便便多咗…
個味道似薄荷孜然粉味…我覺得難飲 我fd.覺得ok
然後買咗罐裝諗住繼續…
有一日加咗落乳酪度…完全接受唔到 浪費咗個乳酪…同埋個感覺係無啱開頭飲咁work 可能清得7788 又或者已經適應咗~~~嗯~~~~~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

appleyuen 發表於 18-7-6 22:58
咁多糖分但又唔甜嘅?都唔好飲

紅粉甜呀

男爵府

lingluk1306 發表於 18-7-6 22:40
你係咪本身日日都有得柯嫁?我日日都有 但唔係多 只係正常量 所以食依種唔知有冇用
...

之前係日日有得柯,但前排成日冇得柯,個肚谷到爆,真係要靠佢,感覺柯得好清。夜晚飲完第二朝個肚有啲 feel,跟住就可以入廁所「辦公」

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

lingluk1306 發表於 18-7-6 22:36
我有呀,但成日覺得柯得唔夠多,我鍾意肚瀉後果種輕飄飄感覺
...

建議你可試試chia seeds

侯爵府

tsung 發表於 18-7-7 08:08
建議你可試試chia seeds

我有食哦 但無大分別

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

lingluk1306 發表於 18-7-7 08:40
我有食哦 但無大分別

再+火龍果,香蕉或者麒麟果

侯爵府

tsung 發表於 18-7-7 09:17
再+火龍果,香蕉或者麒麟果

我試過一星期食奇亞籽加乳酪同一個火龍果,但無分別就放棄了

用戶要求終止服務

lingluk1306 發表於 18-7-7 12:00
我試過一星期食奇亞籽加乳酪同一個火龍果,但無分別就放棄了

有冇多飲水呀?

侯爵府

tsung 發表於 18-7-7 12:37
有冇多飲水呀?

每日飲至少三公升水

民房

cindy618 發表於 18-7-6 21:04
飲過,無咩特別,可能因為我都會照食菜和水果
未來都唔會再買了

重肥左?你食左幾耐?

唔係嘛⋯⋯ 我飲左兩個月瘦左差不多10磅wor, 重要我無特別去減食wor,但我就紅綠粉都有食,我keep 住食左差不多一年左右啦

不過,話說果時我唔係睇話排便,係見Yoko 話平衝酸鹼,身體會好啲先食,反而買左之後仔細睇先見到重有幫排便。我食完覺得個人好fresh
我老公都肯食呀,佢又OK個味wor

http://yokotsang.blogspot.com/2017/02/blog-post_14.html?m=1

大宅

lingluk1306 發表於 18-7-6 19:56
見youtuber coffee 介紹話super green 同super red都好好,等同飲蔬菜汁有冇jm飲過?有冇任何功效:ca ...

我又係睇完佢條片就係今年年頭飲過一排,朝朝綠粉,晚晚紅粉。可能我自己身體虛弱,飲嗰排個個月d m都好怪,得三日就完, check晒婦科話無野,但我自己覺得係涼得滯受唔到,跟住停左無飲,d m又正常返曬。

其實再n年前睇過袁x明又介紹另一隻綠粉,飲完又係d m怪怪的,又係停飲就無野。我估係我自己受唔到呢樣野,好多後既今日竟然忘記左又奶多次野

翡翠宮

livewiflove 發表於 18-11-21 12:01
我又係睇完佢條片就係今年年頭飲過一排,朝朝綠粉,晚晚紅粉。可能我自己身體虛弱,飲嗰排個個月d m都好怪 ...

可能太寒?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

好難飲有冇效

大宅

ngwong2 發表於 18-11-21 12:18
可能太寒?

我自己估可能係,所以咪試下停左佢,而停左就真係無事了

首頁

尾頁

跳至