胎動,老公feel極都feel唔到

kmbb519
|
佢開始唔老黎

而家23w,我feel到好大力下喇,成日都係度郁,老公好想感受下,但每次一郁我叫佢摸,佢摸住時呀b 有郁架,但佢話 feel 唔到 有時呀 b 一下一下咁踼,但佢都話唔覺

你地有冇咁呀?
係咪遲d應該會勁d 用手摸都feel 到呢
大寶0130
|
kmbb519 發表於 18-7-7 22:50
佢開始唔老黎

而家23w,我feel到好大力 ...

我老公好多時都感覺到。會五會試下睇下用耳聽下會五會好啲。
agneau
|
kmbb519 發表於 18-7-7 06:50
佢開始唔老黎

個胎再大啲會feel得好啲,用手摸隔住個肚皮加上只係23週係難少少。
kmbb519
|
agneau 發表於 18-7-7 23:23
個胎再大啲會feel得好啲,用手摸隔住個肚皮加上只係23週係難少少。

我個肚就感到都幾大力吓
BabyCiu
|
我同Sis你差唔多週數,我老公可以Feel到,仲話好大力踢佢個手有時候著Legging都見到有嘢突起身㗎,好得意
freshrose
|
我肚皮薄,23w 隔住件衫已經睇到bb 郁,你老公而家feel 唔到好快會feel 到,bb 會愈來愈大力同郁得好密
mojai0109
|
我第一胎,16 周開始胎動 17 周老公已經摸到 20 周直頭拍片影到佢郁到肚皮都睇到。而家24 周...郁到會凸起一舊頭仔 踢到肚皮見到佢既郁動。 但醫生講過我肚皮無乜脂肪
irismomopig
|
佢開始唔老黎

我老公都好難fu到咖,我笑距bb唔中意距,只手一放落去就唔踢
不過而家我30w啦,阿b好比面甘踢比老豆體
mimi26
|
37w 踢到老公都驚
haha748494
|
到懷孕後期,兩公婆相對訓底,C6都會覺得胎兒系郁。
sandylly
|
再耐啲就會感受到㗎啦!不過有時bb跌到好大力,但老公一摸就唔郁~
Sky0628
|
sandylly 發表於 18-7-8 14:34
再耐啲就會感受到㗎啦!不過有時bb跌到好大力,但老公一摸就唔郁~

哈哈,我個b都係咁,老公一摸就唔郁,好唔比面
RubyYu07
|
遲D啊,肉眼都可以望到吖谷起一舊
CLam:3
|
我b都係咁
不過係我想影佢相個陣.
有時佢郁得好西利個陣想錄低佢.
點知一舉高手錄佢郁都唔郁下..
放返低隻手擺返係個肚到禁電話佢又係到耍拳咁
面家佢爸爸擺耳仔係肚到聽個陣.
都感覺到阿b係打佢定摸佢
好搞笑
GCHK
|
HAHA,可能BB想玩下爸爸,調皮,唔比面
sukito630
|
再遲d, 踢到成隻腳板仔young出離,唔洗摸就咁睇都睇到啊哈哈,好過癮架!
我要做媽媽
|
我老公果時候就係用手摸都feel到喇,可能過度幾日你老公就可以feel到喇
kln922
|
佢開始唔老黎

後期我直頭個肚好似怪物甘 左移去右 好大覆度 車上d人都睇到 又試過老公聽肚 一腳踢落佢頭到
kitkitho
|
我而家22weeks老公都系feel吾到BB胎動,希望老公都可以快d感受到啦
tung_3bi
|
我老公成日貼塊面落我個肚度, 阿B一踢就踢佢塊面