澳洲長青旅行社extragreen local tour

cowboybaby
|
有人訂過嗎?怎樣付款?本來我打算用visa, 但要俾visa card copy, 咁耐網上付visa都未試過要俾card copy 的, 所以hold 住

問下大家意見, 謝謝!
laiyuen
|
會唔會好多大陸人?我見佢通常用大巴士
cowboybaby
|
laiyuen 發表於 18-7-8 23:26
會唔會好多大陸人?我見佢通常用大巴士

無所謂,都預左
siuba
|
可考慮去到walk in book, 我屋企人次次來到,我先帶佢哋落舖面book,未試過book唔到,今日book聽日就出得發。
jojobbmum
|
walk in OK, 好多團,
cowboybaby
|
siuba 發表於 18-7-9 08:23
可考慮去到walk in book, 我屋企人次次來到,我先帶佢哋落舖面book,未試過book唔到,今日book聽日就出得發 ...

thx, 咁都放心些,你住墨爾本?長青係澳洲係咪好出名?
cowboybaby
|
jojobbmum 發表於 18-7-9 08:28
walk in OK, 好多團,

siuba
|
cowboybaby 發表於 18-7-9 11:46

我而家香港住,但久唔久都會返去住。長青好耐架嗱,我十幾歲讀書已响度,一直都係做中港台客,而家就大6客多。你預咗佢冇service,純粹係用佢架車車你周圍去就好抵。

有時我會有fr/親戚黎,要去12門徒等遠地方,我都話我唔揸車,叫佢平平地join長青/長城算了。
Lqueenie
|
cowboybaby 發表於 18-7-8 23:21
有人訂過嗎?怎樣付款?本來我打算用visa, 但要俾visa card copy, 咁耐網上付visa都未試過要俾card copy ...

如果係咁上下價錢,不如你睇埋kkday, 我都join左,評語唔差
Shellyxlk
|
KK day is very good
cowboybaby
|
Lqueenie 發表於 18-7-9 13:17
如果係咁上下價錢,不如你睇埋kkday, 我都join左,評語唔差

差好遠呀…企鵝島+淘金鎮+大洋路+蒸氣火車,4個 tours 每人 aud 200,雪山每人aud 78, 因為我不自駕,所以好多地方都要join local tour, 唔係唔識去
cowboybaby
|
siuba 發表於 18-7-9 12:27
我而家香港住,但久唔久都會返去住。長青好耐架嗱,我十幾歲讀書已响度,一直都係做中港台客,而家就大6客 ...

我都係貪佢平同埋大公司
Lqueenie
|
cowboybaby 發表於 18-7-9 15:59
差好遠呀…企鵝島+淘金鎮+大洋路+蒸氣火車,4個 tours 每人 aud 200,雪山每人aud 78, 因為我不自駕,所以 ...

咁冇辦法,你要連訂幾個package
ilovemytwins
|
cowboybaby 發表於 18-7-9 11:46

好多年㗎喇,我好細個已經join 去雪山團。佢好平。
tsimtsim
|
cowboybaby 發表於 18-7-8 23:21
有人訂過嗎?怎樣付款?本來我打算用visa, 但要俾visa card copy, 咁耐網上付visa都未試過要俾card copy ...

請問去完返嚟未呀! 可否分享下呀
cici_19900606
|
我2016年join過,wall in book,大部分都係大陸人,得我同老公係香港人,好多係留學學生join,平,抵玩,上車訓,落車到景點,唔錯
cowboybaby
|
tsimtsim 發表於 18-8-3 07:54
請問去完返嚟未呀! 可否分享下呀

無問題
cowboybaby
|
cici_19900606 發表於 18-8-3 08:34
我2016年join過,wall in book,大部分都係大陸人,得我同老公係香港人,好多係留學學生join,平,抵玩,上 ...

purplerain0348
|
長青ok呀!我上次join果個導遊係講國語的
asa2012
|
我2年前join 過,不錯的