興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一直都有見過呢一本嘅英文封面,但冇睇過
早幾日見到有本中文。原來入面都幾簡單,同埋好得意。有幾頁,可以畀啲小朋友數數量、放啲手指入去啲洞內,扮毛毛蟲食食物☺

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

melo.t 發表於 18-7-11 15:47
呢本係好書 好多幼稚園都有

之前見到好多人買英文 不過我冇為意.以為普通一本硬皮嘅圖書

有少少後知後覺嘅感覺,不過都好,終於發現好有趣☺
不要從別人的嘴裡去認識我

洋房

回覆樓主

呢本我都有買 幾好 我仔仔都好中意

寶石宮

Fongfong988 發表於 18-8-2 20:31
呢本我都有買 幾好 我仔仔都好中意

不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

crystal媽咪 發表於 18-7-9 13:31
一直都有見過呢一本嘅英文封面,但冇睇過
早幾日見到有本中文。原來入面都幾簡單,同埋好得意。有幾頁,可 ...

我買英文版有CD,小朋友好鐘意 成日跟住唱

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至