美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

我試做咗一間美容院, 會先做簡單針清 (唔會一次過清好多嗰隻),
之後用Clover呢個牌子嘅護膚品 (精華+cream)搽上面, 再做人手按度, 最後倒模/敷mask, 全程冇用美容機
有得揀呢個牌子嘅其他系列, 有保濕, 膠原, 抗痘, 美白, etc.

成個facial大概80分鐘左右, 收費$480/次, 至少要join 10次 < package價
值唔值得做?

男爵府

fafami 發表於 18-7-10 17:29
我試做咗一間美容院, 會先做簡單針清 (唔會一次過清好多嗰隻),
之後用Clover呢個牌子嘅護膚品 (精華+cream ...

我做開觀塘單次無package,$280-$680既facial都有,我揀親都係$300-$450/次

複式洋房

回覆 michellechiu02 的帖子

觀塘我唔就腳呀 但呢個價錢 冇做機 係咪唔多值得

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fafami 發表於 18-7-10 17:29
之後用Clover呢個牌子嘅護膚品 (精華+cream ...

我做普通野...有導入就 $3xx

打炭, 矽針, AQUA 就 $5xx-$800

複式洋房

回覆 good_pig 的帖子

aqua peel 好似有d貴, 我做過係有滑咗, 但好快打回原形

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fafami 發表於 18-7-10 23:08

aqua peel 好似有d貴, 我做過係有滑咗, 但好快打回原形

我做韓國機.....$4xx都唔算好貴

都有90分鐘

大宅

回覆樓主

我元朗做 有時做aquapeel $3百幾
Clover facial我都有做喎 做水份/美白果隻有機導入有手按 就$4百頭一次 唔洗買package

大宅

回覆樓主

普通清潔facial 大概420 一次(package)

複式洋房

aqua peel做咁耐, 我之前試過cwb 2間, 1間做咗45mins左右, 另一間超hea 淨係做咗15mins (喺時代對面嘅韓國美容院)

複式洋房

回覆 een31 的帖子

我無機, 純人手.. 咁我呢個價好似唔抵喎
btw, 你覺得clover呢個牌子好唔好?

寶石宮

fafami 發表於 18-7-11 09:40

aqua peel做咁耐, 我之前試過cwb 2間, 1間做咗45mins左右, 另一間超hea 淨係做咗15m ...

15 mins 應該冇面膜呢d?

寶石宮

fafami 發表於 18-7-11 09:41
回覆 een31 的帖子

我無機, 純人手.. 咁我呢個價好似唔抵喎

香港牌子,又唔係好hit咁

男爵府

fafami 發表於 18-7-10 23:05
回覆 michellechiu02 的帖子

觀塘我唔就腳呀 但呢個價錢 冇做機 係咪唔多值得

純人手直頭貴
我做開果間純人手$280咋
如果觀塘唔就腳
cwb同中環都有單次
你可以search下

大宅

回覆樓主:

我做laser facial around 1200/1, 果酸around 700/1

瑪瑙宮

我唔使做機, 我做開針清修眉按摩倒模 $3xx/次.

大宅

$450-$600

禁止訪問

男爵府

good_pig 發表於 18-7-10 23:13
我做韓國機.....$4xx都唔算好貴

都有90分鐘

可以pm我aqua資料嗎? thx

男爵府

een31 發表於 18-7-10 23:31
我元朗做 有時做aquapeel $3百幾
Clover facial我都有做喎 做水份/美白果隻有機導入有手按 就$4百頭一次 唔 ...

可以pm我資料嗎? thx

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至