有無人去過澳門個天浪淘園?

wyn726
|
好玩嗎?
你地住邊間酒店
Ashleycorina
|

幾好玩,近近地。我prefer Banyan Tree/ Ritz Carlton

新秦先生
|
唔好玩,上次差D浸死我,以後唔去。
wubingbing
|
新秦先生 發表於 18-7-11 00:37

hellomiki
|
新秦先生 發表於 18-7-11 00:37

winpoopoo
|
wyn726 發表於 18-7-11 00:32
好玩嗎?
你地住邊間酒店

好玩呀,lazy river漂左好耐,滑梯刀好玩,我住JW 刀方便
fghjkl
|

香港沒有水上樂園,澳門近近地算不俗。我小朋友后喜歡,平平地就住百老滙,银河都ok, Marriott 更好
呀紫CANDY
|
好玩嗎?
你地住邊間酒店

之前去過,Ok ar!住銀河!
melomelomelody
|
好玩,我平平地住百老匯
MRSYUNG
|
最仲意lazy river, 漂下漂下,勁嘆,住JW 。響群芳食BUFFET,正。
babyhoi
|
勁好玩!
我已經玩左三年暑假,
今年第四年
crystal_ghost
|
好玩嗎?
你地住邊間酒店

剛剛端午節去左2日1夜,我地2大1小去,小朋友2歲,住百老匯(貪平 )。
好玩呀,2大人都玩幾次滑梯(我怕水都玩,冇理由去到唔玩嘅),玩左漂流幾次,個仔都好鍾意玩,玩得好開心,夠鐘要走果時個仔唔願走(平時唔會咁)。
macca
|
fghjkl 發表於 18-7-11 01:12
香港沒有水上樂園,澳門近近地算不俗。我小朋友后喜歡,平平地就住百老滙,jw 都ok, Marriott 更好
...

Jw Marriott 唔係一間酒店黎咩?
fghjkl
|
macca 發表於 18-7-11 02:50
Jw Marriott 唔係一間酒店黎咩?

係喎!sorry! 我意思中間是银河
Toni22
|
好好玩,我住銀河,個女玩到唔願走
kwan0520
|
好玩,每次都住JW
終極熊貓
|
fghjkl 發表於 18-7-11 06:21
係喎!sorry! 我意思中間是银河

好慘,將jw 銀河 level左
露比2006
|
好玩嗎?
你地住邊間酒店

好玩。大小童都鍾意,·平平地百老,
fghjkl
|
終極熊貓 發表於 18-7-11 07:31
好慘,將jw 銀河 level左

事實佢更衣室都有分别,一個 locker 免费任用,另一個要比$,未住過大倉及悦容莊,可能會更好
mingchan122
|
好玩嗎?
你地住邊間酒店

阿女好鍾意玩,幾年暑假都有去,剛剛上月尾都去左玩,住過百老匯,JW.