張新悅話大肚時用Aura銀離子染髮

kid
|
請問在香港哪裡有得買?有JM用過嗎?
Poyau
|
kid 發表於 18-7-11 09:55
請問在香港哪裡有得買?有JM用過嗎?

呢支?

https://www.easy66.com.hk/products/aura-75g
ngwong2
|
都吾平喎
kid
|
ngwong2 發表於 18-7-11 11:17
都吾平喎

價錢ok, 最緊要功率,吾知有冇Jm用過呢?
kid
|
Poyau 發表於 18-7-11 10:43
呢支?

https://www.easy66.com.hk/products/aura-75g

Poyau謝謝你post 呢條link,佢可以免費順豐送貨,或在鉄路站交收,我買左啦,今天開始用!希望ok la
Poyau
|
kid 發表於 18-7-12 09:32
Poyau謝謝你post 呢條link,佢可以免費順豐送貨,或在鉄路站交收,我買左啦,今天開始用!希望ok la
...

不用客氣 希望啱用
Sallyqiqi2
|
kid 發表於 18-7-12 09:32
...

樓主,請問你用咗點吖?快褪色嗎?
kid
|
Sallyqiqi2 發表於 18-7-30 08:19
樓主,請問你用咗點吖?快褪色嗎?

好満意,不退色的,可能我要求吾高,以前一年出街染5至6次,現在當眼地方塗了,打算一年大染2至3次,已經幾好!
hippoo
|
Up
Ryanma
|
Poyau 發表於 18-7-11 10:43
呢支?

在日本藥妝店買到嗎?
定係要去髮型屋買?
Poyau
|
Ryanma 發表於 18-7-30 09:24
在日本藥妝店買到嗎?
定係要去髮型屋買?

網購
Ryanma
|
Poyau 發表於 18-7-30 09:59
網購

噢!因為人在日本東京,以為可以因利成便...
sasafan
|
kid 發表於 18-7-30 08:50
好満意,不退色的,可能我要求吾高,以前一年出街染5至6次,現在當眼地方塗了,打算一年大染2至3次,已經 ...

請問查一次可以keep幾耐?只有黑色?
kid
|
Ryanma 發表於 18-7-30 09:24
在日本藥妝店買到嗎?
定係要去髮型屋買?

在曰本找不到哪裡買!最後也回港買
kid
|
sasafan 發表於 18-7-30 10:58
請問查一次可以keep幾耐?只有黑色?

塗2至3天,白髪已經不明顯(近暗啡),不太純黑色的,我已滿意,當然過數天你自己也有新的頭髮生出,見到白又塗!

Ryanma
|
kid 發表於 18-7-30 13:15
在曰本找不到哪裡買!最後也回港買

藍眼
|
kid 發表於 18-7-30 13:20

塗2至3天,白髪已經不明顯(近暗啡),不太純黑色的,我已滿意 ...

請問用法係咪揸完要比陽光照到的意思?
Jane1983
|
係貴咗d……不過,我今日都買咗
Rayca
|
kid 發表於 18-7-30 08:50
好満意,不退色的,可能我要求吾高,以前一年出街染5至6次,現在當眼地方塗了,打算一年大染2至3次,已經 ...

我用染髮產品多數会敏感, 只能用henna但又幾麻煩, 唔知e隻容易敏感嗎?
kid
|
藍眼 發表於 18-7-30 19:24
請問用法係咪揸完要比陽光照到的意思?

陽光或普通室內燈光就可以