我39歲才懷孕,有沒有人像我這般高齡?

ilikepanda
|
回覆 baribebaby 的帖子

恭喜你呀。
sandyiphk
|
大家都是揀開刀嗎?我都高齡(41)二胎,隔了10年…意外禮物,
唔知仲可唔可以順產呢?
ilikepanda
|
回覆 sandyiphk 的帖子

我認識比你更大的都能順產啊,該沒問題吧。
Sammie.V
|
ilikepanda 發表於 18-7-11 21:23
其實都擔心,因為真的不年輕,目前7w。

我都係高齡生第一胎,依家19週1,你哋有冇開返個高齡谷大家傾下計咁吖?

wsyggk
|
有個group呀,你有無興趣join? 不過係同另一個post的媽媽。

Sammie.V 發表於 18-8-20 21:43
我都係高齡生第一胎,依家19週1,你哋有冇開返個高齡谷大家傾下計咁吖?

...

Sammie.V
|
wsyggk 發表於 18-8-20 22:11
有個group呀,你有無興趣join? 不過係同另一個post的媽媽。

好吖,加我吖!
wsyggk
|
PMed
Sammie.V 發表於 18-8-20 22:12
好吖,加我吖!

Wingyee126
|

我都想要呀
Shibin
|
回覆 wsyggk 的帖子

可以加我嗎?
shcahn
|
我都係高齡,有時都好徬徨,可唔可以加埋我入個group度一齊傾下,謝謝
Tobytse55
|
38, 剛生完第二胎
terter1110
|

38歲,可以加我嗎?
torocat2010
|
請問大家有冇食甜嘢,飲汽水?
pudding_taimei
|

可以加我嗎~~~?
DAYPOPO
|

我都係高0,38剛剛生完,早產,第一胎,可以加我嗎?
yysyy
|
回覆 ilikepanda 的帖子

為何咁遲生?身心都比較累,自己老了小朋友仲未大
carmen0118
|
我第二胎,都係超高0,可以加我嗎?
terter1110
|
yysyy 發表於 18-8-22 06:47
回覆 ilikepanda 的帖子

為何咁遲生?身心都比較累,自己老了小朋友仲未大

幾時生有好多因素,呢個世界好多問題都無答案,你為何要問為何呢?難道高齡就唔應該生咩?以家人均年齡8十幾,到時仔女仲未大嗎?
carolzero
|
36 懷第一胎~ 37 生
現在38... 剛發現bingo... 6週
一起加油
sandyiphk
|
回覆 wsyggk 的帖子

可以加我嗎?