自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

留毛睇分享

珍珠宮

totem 發表於 18-7-15 10:50

鍾意游泳的話,我會提議入住深圳華僑城洲際酒店,內有人造沙 ...

多謝分享

男爵府

回覆樓主:

點樣可以入會做member ?
machuchu

別墅

machuchu 發表於 18-7-15 22:35
點樣可以入會做member ?

其實,我有join accor 既membership , 我覺得都幾抵,2千三送2晚酒店(Asia Pacific region) , 去旗下酒店集團食飯半價,member rate 訂酒店等等⋯⋯我已經第三年join

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

totem 發表於 18-7-15 01:41
其實唔係,只要你係其中一間酒店集團高级會員,透過match statue,好易成爲其他酒店advanced member
...

什麼是Match Statue?

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

totem 發表於 18-7-13 14:15
第三間,我會介紹星河名居麗斯卡頓ritz carlton 。rtiz carlton 為高端品牌,位於極佳在福田中心區地段,比 ...

怎樣找換房券?

大宅

想請問黎緊中秋想返大陸玩, 有咩酒店推介? 飲飲食食行下就好我地得二個人, 無小朋友
因為中秋假期, 所以好多酒店都冇位, 但果排我生日, 想平平地出走下

別墅

teddy923 發表於 18-7-17 09:57
想請問黎緊中秋想返大陸玩, 有咩酒店推介? 飲飲食食行下就好我地得二個人, 無小朋友
因為中秋假期, 所以好 ...

中洲萬豪,又近海岸城,又有地鐵。海岸乜都有得食。溫馨提示,游水要帶泳帽

中秋節,好多酒店要加價。用積分房會抵d,例如深圳洲際

大宅

totem 發表於 18-7-17 12:09

中洲萬豪,又近海岸城,又有地鐵。海岸乜都有得食。溫馨提示 ...

我就係見到超貴 長隆水上要8000,澳門平少少,5000就得,去到台灣啦

333s    發表於 19-1-7 17:22

珍珠宮

totem 發表於 18-7-11 23:28
IHG集團(洲際集團)每季有個計劃叫先行者。不同用户會有不同任務randomly,有時住三晚會成五萬積,再加埋你 ...

我有ihg ,有3萬幾分, 想用左佢,但唔知搵咩酒店用左佢,

別墅

琋琋媽媽 發表於 18-7-17 19:02
我有ihg ,有3萬幾分, 想用左佢,但唔知搵咩酒店用左佢,

深圳洲際三萬五分就得,抵用
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

totem 發表於 18-7-17 19:04
深圳洲際三萬五分就得,抵用

岩岩睇左得33040,

別墅

teddy923 發表於 18-7-17 12:29
我就係見到超貴 長隆水上要8000,澳門平少少,5000就得,去到台灣啦
...

你上淘宝,有人可以用積分代你訂房
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

琋琋媽媽 發表於 18-7-17 19:05
岩岩睇左得33040,

深圳東華假日應該係15000分 / 日,但我search好多日都無放房

若你唔介意去台中,台中holiday inn express 都抵,15000分/日,仲有早餐,位置好
去台中住依間係首選

大宅

totem 發表於 18-7-17 19:05

有link ma

珍珠宮

totem 發表於 18-7-17 19:12
深圳東華假日應該係15000分 / 日,但我search好多日都無放房

若你唔介意去台中,台中holiday inn expres ...

台中短時間都唔會去, 其實積分有無限期?。之前其實我換過一次酒店,求其揀, 早餐差到...得塊多士好味少少, 果次住羅湖智選假日酒店

別墅

琋琋媽媽 發表於 18-7-17 19:05
岩岩睇左得33040,

仲有一間惠州洲際極推介,只須25000分。有溫泉,房係超大,真真正正渡假酒店。不過,附近無食肆,一定要幫襯酒店自助餐或自攜食物

別墅

琋琋媽媽 發表於 18-7-17 19:40
台中短時間都唔會去, 其實積分有無限期?。之前其實我換過一次酒店,求其揀, 早餐差到...得塊多士 ...

只要你有郁過分就得,即係你redeem房後
你再cancel,限期就會extend

別墅

totem 發表於 18-7-17 19:05

你打ihg 積分代訂就得
我唔介紹了

珍珠宮

totem 發表於 18-7-17 19:41
仲有一間惠州洲際極推介,只須25000分。有溫泉,房係超大,真真正正渡假酒店。不過,附近無食肆,一定要幫 ...

等我睇下先

首頁
12345...7

尾頁

跳至