大家放唔放心仔女同朋友去長洲

wesleypp
|
呀仔岩岩同我講下個星期想同同學去長洲 仲要過夜 有男仔有女仔…硬係有點唔放心 你地會點做呀?
goco28
|
wesleypp 發表於 18-7-12 09:48
呀仔岩岩同我講下個星期想同同學去長洲 仲要過夜 有男仔有女仔…硬係有點唔放心 你地會點做呀? ...
幾多歲?
cy101
|

平時佢係點? 幾大個? 唔放心乜野? 游水? 定其他?
Ng_Taitai
|
我會提醒佢唔好做錯事
birdbird
|
呀仔岩岩同我講下個星期想同同學去長洲 仲要過夜 有男仔有女仔…硬係有點唔放心 你地會點做呀? ...

幾多歲? 15歲跟20 歲係有分别喎!
helen02
|

"呀仔", 已經可以了..........
可以有咩野事,咪又係果D事做人要安全,人地個女都有媽媽同家人擔心的,幫佢買定安全用品........後生仔怕醜唔買出事就大鑊,唔好做出一些傷害人既事.........
BB.Mummy
|

18歲樓下免問
sambb
|
幾大先? 重點平時有無傾開計, 衰11會坐監。 我自己細個中四開始有跟同學去宿營, 有男有女無咩野。
abigail321
|
睇下幾歲囉
mercurycc
|
幾歲先?
oceandeepsea
|
男既,無咁擔心
天真B
|
我就一定唔會比我阿仔去囉,我阿仔4歲
你唔講年齡點答,點知你阿仔係咪40歲
mastina    發表於 18-7-16 12:58
Lihoma    發表於 18-7-13 20:55
LCHF    發表於 18-7-13 17:30
hoikiuqq    發表於 18-7-13 14:02
kcpak    發表於 18-7-13 12:57
ctsang
|
阿仔幾大,有幾多人?
焦糖媽
|
其實後生仔去 camp......... 多數都..........

唔瞓覺

同埋唔會6個去有6個床位, 會6個床位前後有 10-12人遲到早走。多數全部人係廳睇波打牌傾計到天光

阿仔女朋友一齊去? 如果有女朋友又一齊仲有少少擔心........... 如果無........ 無啦啦唔會攪啲咩既
馬霸
|
有男有女,小心玩性愛派對
esmehouse
|
要睇幾多歲
Ceci師傅
|
主要睇年齡,同埋阿仔份人可唔可信
tsung
|
Ceci師傅 發表於 18-7-12 11:35
主要睇年齡,同埋阿仔份人可唔可信

Agree
youhello507
|
幾大?
luv_miyuko
|
你地會唔會諗多左,你地中學冇去過camp 架咩 係好健康既活動同埋難得既青春回憶。
CACACAROL    發表於 18-7-19 16:55