大家放唔放心仔女同朋友去長洲

yingg92
|
wesleypp 發表於 18-7-12 09:48
呀仔岩岩同我講下個星期想同同學去長洲 仲要過夜 有男仔有女仔…硬係有點唔放心 你地會點做呀? ...

定d尼 一班人就無問題啦
Minor
|
呀仔岩岩同我講下個星期想同同學去長洲 仲要過夜 有男仔有女仔…硬係有點唔放心 你地會點做呀? ...

我個女16歲,我又覺得無問題喎…佢去到久唔久又send張相比我報平安!
佢出年仲話同班同去韓國!…反而呢樣我先有d擔心
nsychristy
|
luv_miyuko 發表於 18-7-12 12:30
你地會唔會諗多左,你地中學冇去過camp 架咩 係好健康既 ...

去 camp 無問題,有返十六七歲有避孕唔係濫交破處也不是甚麼
bluetulip
|
你地會唔會諗多左,你地中學冇去過camp 架咩 係好健康既 ...

有健康 又有唔健康啦
20150618bb
|
qr10幾唔怕,人多去
Charlotte_mom
|
你平時有無接觸開佢d朋友?如果有,見正正經經就可以放心
無話可說
|
一班人去,中學以上,困埋一齊同房ok既
小肥兔
|

有, 只有1次, 我老豆一直唔比我去 camp, 直到 中七畢業個年先批準 去camp, 現在回想,感覺好窩心,。老豆一直保護緊自己
catgirl0927
|
你識唔識佢D朋友先?
bik1229
|

考完DSE可以。
Ashleycorina
|

係囉,要有sex不需要一班人,平時都可以做。
反而你要知去的是什麼人點識
~Exit~
|

係囉。我而家都諗以前去camp 的攪笑野。
放暑假,一班同學仔玩下輕鬆下都OK既

不過真係要睇下幾大個,我自己同同學嗰時17,8歲
tansyneko
|
幾歲先
angellate
|
比。。一大班人ok啦。。要做個開明媽咪。。最緊要睇佢性格。。
Panglamlam4
|

不能同意更多!
kikiboy
|
18歲以下唔比過夜,最多第二朝比錢你再搭船入去
kikiboy
|
nsychristy 發表於 18-7-12 12:45
去 camp 無問題,有返十六七歲有避孕唔係濫交破處也不是甚麼

你好開明
cargod
|
以前小學已經有生活營啦
而家幼稚園都有, 有乜好驚?
kakatiger11
|
你地會唔會諗多左
係好健康的活動嚟喎
小草
|
自己仔女定唔定性自己知,同學正正常常既無需要太擔心,一班後生仔去camp唔係只得性。

以前自己都去過camp,有次夜晚大家喺房圍圈坐(他他咪),玩啤牌,講鬼古,講學校八卦野....... 回憶黎架~