大家放唔放心仔女同朋友去長洲

wesleypp
|
你地講嘅都明嘅 都想比佢去
不過又驚佢自己照顧唔好自己 又同D同學玩得太癲之後凍親 因為佢自細好傷風感冒...
kmbb519
|
天真B 發表於 18-7-12 11:09
我就一定唔會比我阿仔去囉,我阿仔4歲
你唔講年齡點答,點知你阿仔係咪40歲
...

我笑左出聲
melo.t
|
wesleypp 發表於 18-7-17 11:54
你地講嘅都明嘅 都想比佢去
不過又驚佢自己照顧唔好自己 又同D同學玩得太癲之後凍親 因為佢自細好傷風感冒. ...

邊驚得咁多野呀 間中要放下手比佢獨立下 你唔放心咪去之前同佢講清楚唔好亂黎 同佢keep住聯絡...
同埋準備定啲藥 沖劑比佢 如喉糖 止痛藥 枇杷膏果D 提埋佢帶多幾件衫去到換 等佢唔好咁易病 用行動上支持佢!!!

starer
|
男仔唔怕啦~~
Angel_Rose
|
學校搞定私下搞嘅camp先?
Jasmine-4711
|
幾多歲呀?

係女怕有閃失,係仔怕衰11。

醉酒游水好危險,在沙灘一定要禁酒,啤酒都唔得。
Jasmine-4711
|
cargod 發表於 18-7-12 14:19
以前小學已經有生活營啦
而家幼稚園都有, 有乜好驚?

幼園及小学男仔未完全發育,做唔倒咩,同房又有老師睇住,當然唔怕有性行為。

驚咩?驚有性行為,女仔怕大肚,男仔衰11俾女仔家長告。
fmf903
|
wesleypp 發表於 18-7-12 09:48
呀仔岩岩同我講下個星期想同同學去長洲 仲要過夜 有男仔有女仔…硬係有點唔放心 你地會點做呀? ...

中四 未夠18歲,應該唔可以租到屋?
wesleypp
|
Angel_Rose 發表於 18-7-18 15:15
學校搞定私下搞嘅camp先?

咁係學校搞 好似有2個老師一齊

wesleypp
|
Jasmine-4711 發表於 18-7-18 15:42

幼園及小学男仔未完全發育,做唔倒咩,同房又有老師睇 ...

當然唔比佢飲酒啦

wesleypp
|
melo.t 發表於 18-7-18 15:00
邊驚得咁多野呀 間中要放下手比佢獨立下 你唔放心咪去之前同佢講清楚唔好亂黎 同佢keep住聯絡...
同埋準備 ...

多謝你地建議呀~同你地傾完 心都定D 我最後都比佢去 會試下你地D方法

BTW 你地通常買邊隻沖劑嫁? 我地好少飲 怕買錯 佢星期6就去
namnamg
|
回覆 wesleypp 的帖子

依家小朋友要學識保護自己
Angel_Rose
|
wesleypp 發表於 18-7-19 12:55
有老師跟埋我會放心比佢去
tet123
|

中四又有老師一齊,我一定放心

cathyio
|
我18歲前阿媽都唔比我同D同學去camp或者玩太夜回家
不過如果係男仔,我覺得會放心D
仔仔平日識唔識照顧自己?
mandy952
|
wesleypp 發表於 18-7-12 09:48
呀仔岩岩同我講下個星期想同同學去長洲 仲要過夜 有男仔有女仔…硬係有點唔放心 你地會點做呀? ...

好得意,當年阿媽感覺係過左中學去camp係冇問題,仲係著住校服就仲係細路哥
carmen1904
|
天真B 發表於 18-7-12 11:09
我就一定唔會比我阿仔去囉,我阿仔4歲
你唔講年齡點答,點知你阿仔係咪40歲
...

melo.t
|
wesleypp 發表於 18-7-19 12:59
多謝你地建議呀~同你地傾完 心都定D 我最後都比佢去 會試下你地D方法

BTW 你地通常買邊隻沖劑嫁? ...

我飲開念XX果隻咋 飲過幾次葛根湯 銀翹散果啲都WORK 就無轉個牌子啦
suki.ywk
|
nsychristy 發表於 18-7-12 12:45
去 camp 無問題,有返十六七歲有避孕唔係濫交破處也不是甚麼

..我接受唔到阿女同阿仔16,7就破處!JM你好大方
suki.ywk
|

有老師 我會放心好多!會比佢去!