脫疣有咩推介??

dada_88
|
脫疣有咩推介??
melo.t
|
想問下咩叫疣?
yuyuwwp
|
搵皮膚科醫師,有得claim 保險
yannychan153
|
揾醫生打, claim保險
cakii
|
你多嗎?朋友搵醫生打開claim保險,4000$ 25粒
dada_88
|
回覆 cakii 的帖子

自己見到10幾粒
BBBBs
|
揾醫生打,可以claim 保險
美容院打,無得claim 不過價錢平
dogcave
|
dada_88 發表於 18-7-12 15:34
脫疣有咩推介??

之前係一間細美容院脫過疣,好像係$1500一個月任脫,我都脫左幾十粒!個治療師手勢好好脫的好乾淨!
dada_88
|

多謝您介紹 , 我去左您果到脫, total 79 粒, 淨係呢2到有,
dada_88
|

多謝您介紹 , 我去左您果到脫, total 79 粒, 淨係呢2到有,
dada_88
|
回覆 dada_88 的帖子

呢個係1 脫完 , 既情況
mimi88
|
dada_88 發表於 18-7-14 13:15

多謝您介紹 , 我去左您果到脫, total 79 粒, 淨係呢2到有, ...
請問你邊度脫? 幾錢? 唔該晒
cakii
|

多謝您介紹 , 我去左您果到脫, total 79 粒, 淨係呢2到有, ...

cakii
|

感覺點呀?專業嗎?痛嗎?
littlegirl3298
|

幾多錢?有無claim保險?
dada_88
|

專業呀,nurse 佢有2個選擇, 有1個plan係美容師打, 全面$1000 任脫
另一個plan 搵醫生打 , 4500, 20粒

我保險係claim80% , nurse 幫我計過 話1000 任打,。抵d , 但呢個就無得claim 保險。 美容師打但有麻醉。 唔痛, 又快手
我數多次 原來左35 粒右46 粒
Nurse 話我好多細粒既, 所以任脫會好D

dada_88
|

我感覺好呀, 雖然我無join 到醫生plan .
但nurse 介紹我美容師打,。因為我保險係claim 總數既80% ,.但美容師打 , 都唔痛, 我ok 呀, 我過2日再影比您們睇下D 焦 ,
cakii
|
dada_88 發表於 18-7-14 23:58

專業呀,nurse 佢有2個選擇, 有1個plan係美容師打, 全面$1000 任脫

baby501
|
cakii 發表於 18-7-12 23:46
你多嗎?朋友搵醫生打開claim保險,4000$ 25粒

可否pm 醫生資料
bayb2015
|

請問你在那脫?