脫疣有咩推介??

bananabook
|
可否pm資料, 謝謝
ELING
|
dada_88 發表於 18-7-30 20:47
再Pm 左啦 , thx有2個plan , 有醫生脫或美容師脫

可否pm資料我
wendy_jed
|
有無人可PM $1000脫疣資料
wendy_jed
|
有人可以PM資料俾我嗎? 謝謝你~
blueberrz
|
辣媽2007 發表於 18-10-20 03:01
我老公係搵尖沙咀診所醫生脫的,價錢好公道!包晒醫生診金同藥膏錢了~有得Claim保險,好似仲包三個月保養 ...

請PM 我尖沙咀診所醫生資料, Thanks!

W.T.H
|
可以PM我嗎?我想要醫生資料料,thx
dada_88
|
已pm 各位 thx
yschow09
|
可以pm我資料嗎?🙇🙇🙏感謝
kmb880
|
想知邊到脫啊
clara_324
|
dada_88 發表於 18-7-12 15:34
脫疣有咩推介??

做個啲電針,幾百都有啦。最快
大斗夫人
|
jcstai 發表於 18-7-24 14:10
見JM脫完都好得好快, 而且好平 我面有好多, $1000任脫真係好抵, 可以PM資料給我嗎?

...

pls pm
澄曜媽媽
|
回覆 dada_88 的帖子

please pm
Superwomia
|
dada_88 發表於 18-7-14 23:58
回覆 cakii 的帖子

專業呀,nurse 佢有2個選擇, 有1個plan係美容師打, 全面$1000 任脫

醫生資料
dada_88
|
已pm 各位 thx
kalam3
|
回覆 dada_88 的帖子

可否pm$1000任脫,thankssss
SUKISIAW
|

專業呀,nurse 佢有2個選擇, 有1個plan係美容師打, 全面$1000 任脫

請問可否pm $1000任打資料給我,thanks
星日月
|
dogcave 發表於 18-7-13 23:53
之前係一間細美容院脫過疣,好像係$1500一個月任脫,我都脫左幾十粒!個治療師手勢好好脫的好乾淨!
...

可以PM ME MA? THANKS
bananabook
|
dada_88 發表於 18-7-14 13:15

多謝您介紹 , 我去左您果到脫, total 79 粒, 淨係呢2到有, ...

有無人可PM $1000脫疣資料 謝謝!
cibewong
|

請問搵醫生脫點樣可以claim保險,會當係咩病嚟claim呀,還有係claim公司嘅保險定係出面買嘅保險公司嘅保險呀。
dada_88
|
回覆 cibewong 的帖子

詳細資料 您可以pm我 我 比姑娘電話 您可以whatapps 問佢呀
或打比佢 佢比較專業一d會 答到您問題 thx