有無人努力運動5係為左減肥?

柴犬qq
|
以自己為例,體質差想搞好佢,又想為年老作準備,雖然5知有無效,但有做起碼有起咩事都5會後悔後生無鍛練
siujanjan
|
柴犬qq 發表於 18-7-12 18:47
以自己為例,體質差想搞好佢,又想為年老作準備,雖然5知有無效,但有做起碼有起咩事都5會後悔後生無鍛練:t ...

做運動好呀,支持
toffeetong
|

今日不做,明天不動,以後想做都動不了
所以我堅持運動。
hellomiki
|
我,為健康,唔係為減肥
tsung
|
為咗健康
柴犬qq
|
toffeetong 發表於 18-7-12 19:12
今日不做,明天不動,以後想做都動不了
所以我堅持運動。

我都係呢個心態
我5想第時想做但呢度痛0個度痛,就真係5使做了!
maikita
|
我巳經減完肥好多年,而家做運動係為左健康,同埋上左癮,唔做唔舒服。
crystal媽咪
|
為健康
lingw.
|
我努力跑步,為左醫好暗瘡
柴犬qq
|
maikita 發表於 18-7-12 19:26
我巳經減完肥好多年,而家做運動係為左健康,同埋上左癮,唔做唔舒服。
...

恭喜你減肥成功
柴犬qq
|
lingw. 發表於 18-7-12 19:28
我努力跑步,為左醫好暗瘡

成效顯著嗎?
wan_sosin
|
我係為健康,甚至為增磅,做運動先會增肌,我最少仍要重多5至10磅
milau
|
我做運動是為了能夠食更多美食
mkcbus    發表於 18-7-13 09:02
MM2H
|
tsung 發表於 18-7-12 19:20
為咗健康

x2
snoopybabe
|
我有一排做運動係為咗情緒健康,而家懶咗
bosch
|
我主要為避糖尿, 不過要減到肥至可以減低患糖尿病機會. 咁算係為左減肥定係為健康?
柴犬qq
|
bosch 發表於 18-7-12 20:13
我主要為避糖尿, 不過要減到肥至可以減低患糖尿病機會. 咁算係為左減肥定係為健康? ...

算係為健康la
luvkaka
|
以自己為例,體質差想搞好佢,又想為年老作準備,雖然5知有無效,但有做起碼有起咩事都5會後悔後生無鍛練:t ...

有效,雖然我都有生cancer 但我電療化療食矖全餐我都冇咩,仲可以返工去街,因為我一直儲存健康,留待有需要時用!
rex13
|

我一半一半,皮膚好啲
柴犬qq
|
luvkaka 發表於 18-7-12 20:33
有效,雖然我都有生cancer 但我電療化療食矖全餐我都冇咩,仲可以返工去街,因為我一直儲存健康,留待有需 ...

祝你身體健康
你講得啱健康係一直儲起