七週bb心跳慢,係咪一定冇機會?

CHOWCHOWWW
|

七週終於見到個胎,但心跳好慢,一秒一下左右,醫生話大部分呢d case都會一星期內自己停,我都盡左最大能力保埋今個星期

judy614chu
|
CHOWCHOWWW 發表於 18-7-13 07:28
七週終於見到個胎,但心跳好慢,一秒一下左右,醫生話大部分呢d case都會一星期內自己停,我都盡左最大能力 ...

加油,比d信心!正面d!
dettol75
|
比d信心bb,同bb傾多d偈,要乖乖痴實媽咪
haha748494
|
一切順其自然,未到最后,唔可以打定輸數,加油吖,BB.
GCHK
|
比多D信心自己同BB.加油!
JD930
|
七週終於見到個胎,但心跳好慢,一秒一下左右,醫生話大部分呢d case都會一星期內自己停,我都盡左最大能力 ...

一切順利
CHOWCHOWWW
|
多謝各位,bb已在天父懷抱中。
雖然今次已經係今年第二次,但也只能無奈接受,始終要做ge我都做曬,起碼今次佢實實在在係我肚裏面跳動過。

多謝你選擇我做你媽媽,永遠懷念你!
betheloveone
|
回覆 CHOWCHOWWW 的帖子

好好休息, BB好快會回到你身邊
ilikepanda
|

希望你好好振作,調養好後,願天父再賜你一個寶寶。祝福你。
fibe0313
|
ilikepanda 發表於 18-7-20 12:06

希望你好好振作,調養好後,願天父再賜你一個寶寶。祝福你。 ...

Amen.
mrs.huihui
|
加油!為你和bb祈禱,天父一定會再帶一個健康嘅寶寶嚟你家!主佑!
hamsterma
|

加油!俾d正能量自己
okabenny
|
CHOWCHOWWW 發表於 18-7-20 11:18
雖然今次已經係今年第二次,但也只能無奈接受,始終要做ge我都做曬,起碼今 ...

保重,好多時候都吾知有乜原因, 如果你成日小產就要認真 check清楚。
wucrystalwu
|
CHOWCHOWWW 發表於 18-7-20 11:18
雖然今次已經係今年第二次,但也只能無奈接受,始終要做ge我都做曬,起碼今 ...

BB 好快番黎!加油!
kiki4321
|

我試過了,心如刀割,姐妹你要加油,雨過後便天清