親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

wongcc 發表於 18-7-22 11:15
我就是以為喺其他地方買了1 day combo可以check in 時升級為 2 day combo的人,幸好及時知道這想法是不行 ...

請問去到legoland Hotel 買1day combo 幾錢呢?是否同官網價錢一樣呢?

別墅

五香肉丁面 發表於 18-7-21 22:24
唔使架! 升級意思係在 check in 時買one day ticket 就送多一日變為 two days ticket, 2日無限次出入 lego ...

請問需不需要一定在官網訂酒店才可以享受checkin 時購票變 two day ticket 優惠?如我在其他酒店網站訂票,checkin 時可以一樣享有這優惠嗎?

珍珠宮

jasiej^^j 發表於 19-2-18 01:26
請問需不需要一定在官網訂酒店才可以享受checkin 時購票變 two day ticket 優惠?如我在其他酒店網站訂票 ...

不一定在官網訂酒店,只要是住客就可以

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

jasiej^^j 發表於 19-2-18 01:26
請問需不需要一定在官網訂酒店才可以享受checkin 時購票變 two day ticket 優惠?如我在其他酒店網站訂票 ...

最近Email問過legoland官網,已經無左買一日combo upgrade 兩日了, 只能以優惠假購買 Adult RM 253, child RM201,你可以再問下

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kw_chi 發表於 19-2-20 20:44
最近Email問過legoland官網,已經無左買一日combo upgrade 兩日了, 只能以優惠假購買 Adult RM 253, child ...

即係253買到兩日combo?
放下自在

男爵府

回覆 cattz288 的帖子

無錯

男爵府

cattz288 發表於 19-2-20 20:45
即係253買到兩日combo?
佢話係15/1 的新政策

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kw_chi 發表於 19-2-20 21:05
佢話係15/1 的新政策

咁咪平左? 我之前係買249/299
放下自在

大宅

最近Email問過legoland官網,已經無左買一日combo upgrade 兩日了, 只能以優惠假購買 Adult RM 253, child ...

不好意思,問一下,這個價格是港幣多少, 我對滙率有點弱.thanks

珍珠宮

大宅

其實RM253都成hk$490
甘去klook度買都係hk$520,唔係優惠好多咋wor

Legoland 酒店而家太貴,唸過都係全日出左去玩,所以我住附近酒店算了

珍珠宮

cattz288 發表於 19-2-20 21:14
咁咪平左? 我之前係買249/299

我send email 問而家2日
大人313 小朋友250
又貴左

珍珠宮

BK Milk勳章

andyan324 發表於 19-5-4 16:03
又貴左

我等klook有8折時買,kkday又好似平d

象牙宮

andyan324 發表於 19-5-4 16:03
又貴左

咁喺飛豬買抵dd
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-5-4 16:40
咁喺飛豬買抵dd

再等下佢有時會出promote

象牙宮

andyan324 發表於 19-5-4 17:49
再等下佢有時會出promote

klook果d去到7月14咋!
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-5-4 20:02
klook果d去到7月14咋!

有時佢官網有做特價
easter都有做
唯有等下

男爵府

andyan324 發表於 19-5-4 20:31
有時佢官網有做特價
easter都有做
唯有等下

可以睇埋淘寶,有馬來西亞樂高官網,我Easter 去, 家庭票,2大1小,2 days combo ,$1089人仔, 去到樂園門口票務處換飛,都好方便

珍珠宮

tszlongbaba 發表於 19-5-4 21:11
可以睇埋淘寶,有馬來西亞樂高官網,我Easter 去, 家庭票,2大1小,2 days combo ,$1089人仔, 去到樂園 ...

thz

複式洋房

tszlongbaba 發表於 19-5-4 21:11
可以睇埋淘寶,有馬來西亞樂高官網,我Easter 去, 家庭票,2大1小,2 days combo ,$1089人仔, 去到樂園 ...

請你1089人仔的價錢是否巳經包酒店住宿一晚?

首頁

尾頁

跳至