有冇80後係荔枝角返工想一齊lunch?(emoji)

stawberry1803
|
有冇80後係荔枝角返工想一齊lunch?
或者一齊傾下有乜好食(emoji)
crystalsmama
|
回覆 stawberry1803 的帖子

Hello! 我係美孚返工,係荔枝角做運動:)
|
crystalsmama 發表於 18-7-18 21:22

Hello! 我係美孚返工,係荔枝角做運動:)

咁好既,你住附近?做咩運動多?
crystalsmama
|

係啊,我做yoga架
小c子
|
stawberry1803 發表於 18-7-13 11:55
有冇80後係荔枝角返工想一齊lunch?
或者一齊傾下有乜好食(emoji)

我都係荔枝角返工 但食黎食去都幾間想知有咩好介紹
|
crystalsmama 發表於 18-7-20 00:16

係啊,我做yoga架

我都有做過啊,不過玩左幾次冇玩,冇乜恆心
|
小c子 發表於 18-7-20 02:12
我都係荔枝角返工 但食黎食去都幾間想知有咩好介紹

係啦,開花結果又汁左,又冇左間
小c子
|
stawberry1803 發表於 18-7-20 08:42

係 開花結果執得好突然
|
小c子 發表於 18-7-20 12:18
係 開花結果執得好突然

係,佢last day果個week同我講比行家害,之後又whatsapp我話有機會開返會話我知。
可能我公司好多同事叫外賣
小c子
|
stawberry1803 發表於 18-7-20 13:40
係,佢last day果個week同我講比行家害,之後又whatsapp我話有機會開返會話我知。
可能我公司好多同事叫外 ...

原來係咁 唔怪得咁突然
有無食過間叫 gx frexh?油站對面 算係比較好既選擇
|
小c子 發表於 18-7-21 02:27
原來係咁 唔怪得咁突然
有無食過間叫 gx frexh?油站對面 算係比較好既選擇
...

係細細間?未食過,平時同事一出就五六個,十幾個,就好難搵位
小c子
|
stawberry1803 發表於 18-7-21 13:05
係細細間?未食過,平時同事一出就五六個,十幾個,就好難搵位

細架 如果你地咁多人真係食唔到
我地有時 5 6個人去 都等好耐
|
小c子 發表於 18-7-21 15:17
細架 如果你地咁多人真係食唔到
我地有時 5 6個人去 都等好耐

Yes yes,荔枝角好多都係小店
stagea
|
stawberry1803 發表於 18-7-20 08:42

執左咩
|
stagea 發表於 18-7-22 12:43
執左咩

係啊。
mechu
|
我都係荔枝角返工 食到冇野好食☹️
|
mechu 發表於 18-7-23 22:17
我都係荔枝角返工 食到冇野好食☹️

係啦,好鬼悶
mechu
|
stawberry1803 發表於 18-7-23 22:20
係啦,好鬼悶

開花結果執左真係慘 想食沙津都唔知邊到搵
而家一係食集蘭果邊啲餐廳
早餐成日都食金拇指同瑞士 好悶
|
mechu 發表於 18-7-24 12:06
開花結果執左真係慘 想食沙津都唔知邊到搵
而家一係食集蘭果邊啲餐廳
早餐成日都食金拇指同瑞士 好悶

沙律真係好好食
瑞士都ok
mechu
|
stawberry1803 發表於 18-7-24 13:03
沙律真係好好食
瑞士都ok

不過上星期我買早餐外賣 杯奶茶有曱甴腳