想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

aryan412 發表於 18-7-13 16:11
我有一對極品6299,佢地講到明搬走都要照比相同家用。我地真係無能力。
...

佢有佢講,俾個個係你,你想俾幾多就幾多,再嘈唔俾
講下咋...現實好難做

大宅

happyvc 發表於 18-7-13 16:16
明白月復月等待的心情,我都是努力了2年才中(自然的),我深信能堅持下去一定有日會成功!
...

我都等左差不多兩年都係冇消息...你係自然懷孕的嗎?想拎下強心針

禁止訪問

2018復活節勳章

禁止訪問

2018復活節勳章

大宅

baby21082016 發表於 18-7-16 19:21
我都等左差不多兩年都係冇消息...你係自然懷孕的嗎?想拎下強心針

係呀自然的,就响打定輸數嗰個月中咗。

大宅

今期又白果,幾時先中呀?
可以做咩checking?

大宅

aryan412 發表於 18-7-16 16:43
可惜我講完奶奶唔信呢,仲補多一腳話肯定你虛所以生唔到啦

送番俾你奶奶一句:已經要養哂你哋一家幾口,仲生真係養唔掂囉
(原本想講句再衰啲嘅不過收番)

複式洋房

回覆 小小師奶 的帖子

ME TOO!!我只係用左一個月紅D已經覺得勁大壓力, 所以呢個月冇用靠睇APP同日日量體溫

別墅

HAPI_HAPI 發表於 18-7-17 10:55
回覆 小小師奶 的帖子

ME TOO!!我只係用左一個月紅D已經覺得勁大壓力, 所以呢個月冇用靠睇APP同日日量體溫 ...

我中果個月連app都無睇,完全無諗過為要bb 而做功課,可能因為去旅行個人會輕鬆d!

大宅

小小師奶 發表於 18-7-17 10:59
我中果個月連app都無睇,完全無諗過為要bb 而做功課,可能因為去旅行個人會輕鬆d!
...

我連去旅行dodo個心都諗住生b

別墅

aryan412 發表於 18-7-17 11:17
我連去旅行dodo個心都諗住生b

放鬆d, 吾知你有無睇bb 來了,佢第一集開頭係話bb 會簡自己個媽咪,我睇之前都有聽過! 吾知真定假,但係我覺得呢d的確係緣份,無bb 中意精神緊張既媽咪! 你放鬆自己,佢會好快黎搵你

複式洋房

回覆 小小師奶 的帖子

好好運呀你, 我都PLAN緊去旅行放鬆下

別墅

HAPI_HAPI 發表於 18-7-18 12:17
回覆 小小師奶 的帖子

好好運呀你, 我都PLAN緊去旅行放鬆下

盡情甘玩! 緣份好快到! 祝早孕

大宅

回覆 cherrieshum 的帖子

如果係宮寒有幫助,中醫個時叫我煮d新鮮橙皮加姜20分鐘溝岩溫度浸

大宅

aryan412 發表於 18-7-16 16:20
咁我相信你同太太係二人世界,你媽媽無迫過你地,而我果個雙面人奶奶令到我每朝一望到佢就想殺死佢,因為 ...

樓主應該relax下,放鬆心情先!太大壓力反而會更難受孕!好明白你99講既說話會令你好炆憎,因為我都試過掉m巾時,99話做咩避孕我心諗,你估我想黎m咩!而且我都就高齡,董醫生都話我一邊多囊卵巢!我呢排日日都用紅d check,又用cb,排卵到而家都成10日,但係又冇中獎越心急越扯火唯有依家迫自己吾好諗,得閒鬧2句老公洩下!你試下發洩下情緖可能會好d!!加油(emoji)(emoji)

複式洋房

aryan412 發表於 18-7-13 14:50
我而家有輕微抑燥症,奶奶由我結婚一個月催到而家,mark低我m期,成日話我虛,每日一齊住我成日幻想殺死佢 ...

你奶奶又太誇張喎,放鬆心情!
愈想有愈係冇,想唔要就愈係有...
活左當下,同老公都可以兩個人好快樂,當然有小朋友會更好喇,但都唔好太過強迫自己同老公,倒頭來可能影響自己心情,同老公都好有厭力。
加油呀!祝緣份快啲搵上你!

水晶宮

用紅d 真係好大壓力,
由其是c6聽到"笑哈哈"
真係..會縮的.

別墅

回覆樓主

樓主我同你有點相似,未結婚99已經開始催,催到我婚後第一個月無黎經,跟住一直就驗呢驗路覺得自己有問題,但最後check左好多野都證明我無問題,咁我就開始諗,呢d真係天意,我同bb未係適合既時間可以相遇住,已經就快結婚2年了,99最近先係全家面前叫我好勤力d,話已經咁耐喇,果下真係勁難受勁想話返佢,但都忍住,時間耐左我就會諗,點解要咁在乎佢講既野,明明呢d係我同c6 2個人既事,點解自己要咁傻去在乎佢講既任何野。以家變得係佢面前理直氣壯左,會心諗,再催真係生到都唔q生比你睇,夠膽叫個仔休左我!睇下最後邊個輸!
所以有時唔洗太在意99,我知好難,但當你諗深一層就會覺得自己咁傻為左個外人搞成自己咁。

首頁

尾頁

跳至