親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

mingcheng 發表於 18-9-9 20:48
個熊仔博物館多唔多嘢睇?

鍾意熊仔的一定要去,入面都好大好多場景供拍照,自己入場好似收10000won, 依家join一日團送埋,有時間值得一去。

大宅

pcy307 發表於 18-9-9 21:16
鍾意熊仔的一定要去,入面都好大好多場景供拍照,自己入場好似收10000won, 依家join一日團送埋,有時間值 ...

Thank you

大宅

pcy307 發表於 18-9-4 20:36
剛去完首爾 join one day tour ,去咗三個景點 (不包晨靜) 約500蚊一位,包交通、早餐(只係車上派個包同紙 ...

個鐵路車係咪好正?

大宅

mingcheng 發表於 18-9-9 21:20
個鐵路車係咪好正?

只可以講係一個唔錯的節目。

大宅

剛去完首爾 join one day tour ,去咗三個景點 (不包晨靜) 約500蚊一位,包交通、早餐(只係車上派個包同紙 ...

你join 邊間, 可唔可以PM我資料?

大宅

可否 pm one day tour 資料~ 謝謝~

男爵府

回覆樓主

我分兩日去

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆 pcy307 的帖子

嚟緊我同屋企人去韓國,都想 join 1 day tour, 想知你參加咗邊間? Thx!

大宅

love_nice 發表於 18-9-12 15:49

嚟緊我同屋企人去韓國,都想 join 1 day tour, 想知你參加咗邊間? Thx! ...

都有好多人pm問呢間旅行社資料,照計康泰、永安都可以講, 呢間都可以講掛。

Starway Travel. 在網上搜尋就搵到,啲導遊好多係working holiday的台灣或香港後生仔女。 佢哋有whatsapp電話, 可以問佢地攞一日遊嘅資料。

大宅

回覆 MissMaMa 的帖子

可以介紹包車資料嗎? thanks

水晶宮

我都係四人去join團送熊仔館,是否第二日先去,佢send email俾我話送熊仔館入場券的,是否出團當日才派呢?熊仔館有乜野玩,坐車去方便嗎?谢謝!

水晶宮

回覆 love_nice 的帖子

喺Klook入面一天遊$479包早午餐,包車去要二千幾冇包入場費的,所以我join one day tour.

別墅

MissMaMa 發表於 18-9-2 20:33
上次3個人,但想架車大d定d,所以包9人車,$1300幾人仔,去左南怡島,railbike,晨靜。
...

可以pm 包車資料嗎?

別墅

HLDMaMa 發表於 18-10-3 18:20
回覆 love_nice 的帖子

喺Klook入面一天遊$479包早午餐,包車去要二千幾冇包入場費的,所以我join one day ...

跟團要多花時間等齊人嗎?我都覺得包車沒包入場卷同午餐,比較貴

水晶宮

SiuKo 發表於 18-10-3 20:21
跟團要多花時間等齊人嗎?我都覺得包車沒包入場卷同午餐,比較貴

其實跟團齊集後上車,去到毎個景點都有安排,應該吾駛等候。而且6.30pm 到達市區,我反而覺得吾錯。各事都有安排。

大宅

HLDMaMa 發表於 18-10-3 18:17

我都係四人去join團送熊仔館,是否第二日先去,佢send email俾我話送熊仔館入場券的,是 ...

個確認電郵有附件,你將附件列印出嚟,裏面寫得好清楚,大概一日團前後五日都可以去,仲有地圖教埋你點樣去。(近東庙站)

水晶宮

pcy307 發表於 18-10-3 22:14
個確認電郵有附件,你將附件列印出嚟,裏面寫得好清楚,大概一日團前後五日都可以去,仲有地圖教埋你點樣 ...

找到了,谢谢你!

大宅

請問可否提供包車資料tks

大宅

邊三個景點?可否介紹

大宅

王妹 發表於 18-10-14 19:55
邊三個景點?可否介紹

就係標題所講的鐵道車、南怡島同小法國村,但沒有去晨靜。

首頁
12345...7

尾頁

跳至