網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 oran04 的帖子

我係寄去火車站附近那間 "東帆" 代收嘅

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 yanleung502 的帖子

伯爵府

回覆 leejkf 的帖子

都可以嘅, 但只能發去順豐鉑金時代大廈那個門市, 因為只有這間有冷藏庫來放生鮮包裹, 普通門市是不會代收的.
因為我覺得都頗遠, 所以選了寄去火車站附近那間東帆集運收貨.

侯爵府

親子王國15週年勳章

pyng4030 發表於 18-7-16 18:50
回覆 oran04 的帖子

thank you

伯爵府

回覆 PKQ 的帖子

以 "五兩" 來說,而且還包順豐,這間算平的了, 我睇過其他店舖都差不多要八'九十的

伯爵府

回覆 cindy618 的帖子

這間是用個透明膠盒發貨的, 1盒有兩個膠盒, 每個膠盒放了六個桃子。 就是 #1 圖片那樣喔!

男爵府

pyng4030 發表於 18-7-16 18:48
回覆 estw 的帖子

您近觀塘嗎? 如果近我幫您帶一盒都可以嘅
吾近喔,我係鄉下人 睇緊順丰羅湖站可否拎。

『然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!』
馬太福音六章29節

伯爵府

回覆 estw 的帖子

不可以喔, 最近的順豐只能發去鉑金時代大廈那個門市, 因為只有這間有冷藏庫來放生鮮包裹, 火車站那些普通門市是不會代收的.

男爵府

pyng4030 發表於 18-7-16 18:51
回覆 yanleung502 的帖子

『然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!』
馬太福音六章29節

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

想買呀

男爵府

cindy618 發表於 18-7-16 17:10
$68現貨?唔使等?
我都唔清楚,見楼主話$58,今日我入楼主提供条link要$68,貴左$10

男爵府

pyng4030 發表於 18-7-16 20:13
回覆 PKQ 的帖子

以 "五兩" 來說,而且還包順豐,這間算平的了, 我睇過其他店舖都差不多要八'九十的 ...
多謝你比資料,好想試下,諗緊星期五晚落单,星期一早帶返香港,唔知會唔會過熟

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

PKQ 發表於 18-7-16 22:05
我都唔清楚,見楼主話$58,今日我入楼主提供条link要$68,貴左$10

我知啦,$58係預售,而家係現貨價

pyng4030    發表於 18-7-18 18:58

男爵府

落咗單啦,好期待呀,啲口水已經流緊 好多謝樓主分享,無論結果好吾好食,都非常感激

pyng4030    發表於 18-7-18 18:58

馬太福音六章29節

大宅

2018復活節勳章

回覆 estw 的帖子

我近啊 可唔可以幫我帶箱想試好耐

大宅

回覆 estw 的帖子

hi,我都想買呀,下次可以一齊買嗎?

複式洋房

我近觀塘呀,有興趣一箱

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

PKQ 發表於 18-7-16 22:05
我見到98蚊

子爵府

回覆樓主:

多少天到手?

伯爵府

回覆 PKQ 的帖子

如果您星期五落单,店家星期六就會發貨, 如無意外,順豐星期日就可送到深圳的了。

但請注意, 因東帆代收那個位置都幾熱的, 您最好星期日盡快去拿。

如果怕桃子太快過熟嘅, 而您又真的只能星期一才去提件, 您最好改星期六落單吧, 我覺得這樣會較穩陣囉, 因為如有壞果, 店家只會在簽收後8個小時內退款的。

利申: 以上只為本人經驗和個人建議, 純粹給大家參考的

首頁
12345...6

尾頁

跳至