有無jm常去大陸按摩?

我小上大陸唔熟路,請問常去既jm有無正骨場介紹?想去地方企理d既乾淨d既場,因為我上去有野做,夜晚先去按,首先想按身按腳,c6仲想有得洗頭按頭既。
另外當晚係要係大陸過晚夜,所以想問應該係骨場訓定去附近租房訓?有沒有介紹呢?
最好地點係田貝附近,因為我去果度睇傢私。
感謝回覆
Kayce533
|
[email protected] 發表於 18-7-13 22:46
我小上大陸唔熟路,請問常去既jm有無正骨場介紹?想去地方企理d既乾淨d既場,因為我上去有野做,夜晚先去按 ...

我按開新姿美,係羅湖關口附近,都乾淨,按得唔錯,但我就未過過夜,有野食,有得沖涼,幾大間的,又平
|
Kayce533 發表於 18-7-13 22:59
我按開新姿美,係羅湖關口附近,都乾淨,按得唔錯,但我就未過過夜,有野食,有得沖涼,幾大間的,又平
...

唔該你
LoveFamily
|
我就去開羅湖口岸上面間廣益子, 假期就要三個鐘先可以過夜,平日就兩個鐘可以過夜,有埋宵夜同早餐食!

你同按摩師買coupon 55蚊, 另外畀貼士我20一個鐘
油麥麥
|
香港有無按摩?
高秀蘋
|
...

請問咩價錢?
ChloeMa
|
油麥麥 發表於 18-7-14 13:55
香港有無按摩?
我都想知香港邊度按摩好
油麥麥
|
ChloeMa 發表於 18-7-23 07:36
我都想知香港邊度按摩好

妳哋在香港按摩/推拿有俾貼士?
有無試過「活樂一站」?
ChloeMa
|
油麥麥 發表於 18-7-23 10:01
妳哋在香港按摩/推拿有俾貼士?
有無試過「活樂一站」?

之前試過係做 facial 同中醫師附屬的按摩、 推拿。 全部唔收 tips。 其他按摩店係咪要收呢?
sunny.moon
|
...

sunny.moon
|
高秀蘋 發表於 18-7-23 04:51
請問咩價錢?

上星期影嫁!!!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bustop
|
sunny.moon 發表於 18-7-23 11:46
上星期影嫁!!!

有無分會員價/散客價?
sunny.moon
|
bustop 發表於 18-7-23 12:10
有無分會員價/散客價?

有入會好似 6-8 拆咁上下!! 因為依家加咗少少㗎!!相中係舊价…… 我舊會員价

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SaBB
|
上星期影嫁!!!

按身Tips 比幾多?
高秀蘋
|
上星期影嫁!!!

全身按摩120分鐘,兩個大堂服務,加小費,一個人大約幾錢?