自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

shishicat 發表於 18-7-14 11:11
我小朋友都係7歲都仲賴尿大大督,試過晒介飲水和起身痾夜尿都無用,健康檢查時問過醫生驗過小便,小便冇菌 ...

咁你點同佢介呀?

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

pandamofu 發表於 18-8-20 14:24
咁你點同佢介呀?

冇再特別介,到10歲左右佢自己冇再尿床了

子爵府

Quinnyip 發表於 18-7-14 08:11
仔仔今年7歲,但每個月都依然會有5-6次瀨尿,次次都整到床又濕,被又濕,洗都洗大半日,認真頭痕。佢每次基 ...

食合桃補腎,包尿片瞓

子爵府

Quinnyip 發表於 18-7-14 08:11
仔仔今年7歲,但每個月都依然會有5-6次瀨尿,次次都整到床又濕,被又濕,洗都洗大半日,認真頭痕。佢每次基 ...

我女瀨尿到二年級,睇完e生當晚就無再瀨尿,係心理問題,而家已經19歲

E生在大埔

大宅

ChuChu0808 發表於 18-7-14 10:17
我女7歲先介夜晚片,由佢4歲起,中西醫都睇過,佢自己身體未成熟去控制呢個機能,所以唔可以怪佢。最後兒科 ...

請問會每晚瀨嗎?

大宅

shishicat 發表於 18-7-14 11:11
我小朋友都係7歲都仲賴尿大大督,試過晒介飲水和起身痾夜尿都無用,健康檢查時問過醫生驗過小便,小便冇菌 ...

唔叫佢起身痾。。咁咪會每晚都濕晒衫褲被鋪?ToT ...我每日任務都要洗床單被鋪洗尿衫褲,床單要買多幾套,被要有3大張。。。。

子爵府

係咪包皮過緊或者發炎?我仔之前又係突然頼咗幾次尿,發覺原來包皮過緊,做咗手術割包皮就完全冇問題

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

Ccccccc 發表於 18-9-21 11:55
唔叫佢起身痾。。咁咪會每晚都濕晒衫褲被鋪?ToT ...我每日任務都要洗床單被鋪洗尿衫褲,床單要買多幾套, ...

我見到未ready有照著輕鬆穿,因為唔著一定濕,但人越大濕就越少

子爵府

Ccccccc 發表於 18-9-21 11:50
請問會每晚瀨嗎?

會,所以我照比佢穿學習褲,直至七歲某一天,冇瀨之後就一直冇瀨

首頁

尾頁

跳至