激光脫毛推介

joilkam
|
想做激光脫毛,請問有沒有現有會員可以介紹我做,聽講有多啲優惠!
skathy1015
|
自己係m記做,會有優惠。你有無興趣上黎知多d先,當比較下先。同時會有個免費皮膚測試睇番適唔適合,同感覺
可以pm我
|
joilkam 發表於 18-7-14 08:53
想做激光脫毛,請問有沒有現有會員可以介紹我做,聽講有多啲優惠!

我做開Dxxxxx 岩你嗎?
vickywong221
|
20 beauty 平靚正
helloann
|

我可以介紹m記,有折同送部位咁
angieyin
|

我岩岩join左Mexxxxxx, 有興趣可以傾下呢
liverocker666
|
DR RXXXXX好似做緊脱毛3折優惠,同埋有最新脱毛儀器 Luminis ,你可以上網比較下同其他店的價錢啊!
classy_cherry
|
medilxxe is good~ I can refer you if you need.
helloann
|
classy_cherry 發表於 18-9-5 16:32
medilxxe is good~ I can refer you if you need.

我都係!有75折
moerror404
|
DR XXXXXX 脱毛3折優惠,效果都好似ok 呀...你有無興趣,可幫你問下
Chanchingsweet
|
回覆 moerror404 的帖子

可唔可以比多D資料我呀
cowchow_1104
|
回覆 moerror404 的帖子

DR RXXXX激光脫毛都ok呀!跟得足又細心,做得幾舒服
hedyyyyy
|
moerror404 發表於 18-9-6 10:06
DR XXXXXX 脱毛3折優惠,效果都好似ok 呀...你有無興趣,可幫你問下

我都係drrxxxxx 度脫毛架。正正常常啦,而家都無毛生出黎lu..
candyylam
|
Swi__ o 有冇興趣?
nel1013son
|
激光脫毛護理上有無咩要注意的?
BKsquare
|
helloann 發表於 18-9-5 20:11
我都係!有75折

依家係咪話頭一個部位有咩折咁呢?
helloann
|
BKsquare 發表於 18-9-8 12:40
依家係咪話頭一個部位有咩折咁呢?

我介紹你係全單75折,其實重有其他野送
maycheung11
|
回覆 candyylam 的帖子

Swiss o 我去過呀 會員refer有6折呀(好抵!!) 不過我嗰陣去就冇識人 就咁學生半價做hehe 其實去邊間都好都係趁仲係學生快快趣趣join plan, 如果撞正半價永久就好抵喇!
helloann
|
maycheung11 發表於 18-9-14 12:08
回覆 candyylam 的帖子

Swiss o 我去過呀 會員refer有6折呀(好抵!!) 不過我嗰陣去就冇識人 就咁學生半價做 ...

都係,學生m記都有半價!真後悔學生時代點解無去
dordoristse
|
我都係呀嬌代言果間脫,唔痛,個人認為比出面大形果d 平