請問邊度有覆盆子茶賣?最好門市

Kammyan
|
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
missyb
|
見過 organic plus 有茶包賣, 你可以睇下
touko
|
我可以賣2盒俾你,一盒$35,因為我買左6盒後又唔敢飲太多
momolonglongb
|

我陀大女時,32週開始飲,我囡41週先出世,我當時仲要係穿水10幾個鐘先開1度,最後要催生,所以我覺得,呢隻茶好似功效不大,所以陀今胎都唔打算飲
GCHK
|
missyb 發表於 18-7-14 20:31

我都見過有,不過自己未飲過
Kammyan
|
momolonglongb 發表於 18-7-15 00:37
我陀大女時,32週開始飲,我囡41週先出世,我當時仲要係穿水10幾個鐘先開1度,最後要催生,所以我覺得,呢 ...

我見好多人話37週開始飲 話幫助順產 想試下
Kammyan
|
touko 發表於 18-7-14 20:40

點聯繫?
Kammyan
|
missyb 發表於 18-7-14 20:31

唔該你
Kammyan
|
Kammyan 發表於 18-7-14 10:12
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

gjkbgfgjjg
|
touko 發表於 18-7-14 20:40

請問仲有冇多盒可以賣比我?
touko
|

回覆 gjkbgfgjjg 的帖子

可以賣出一盒$35,但一定要第一城站面交⋯你要就pm 我啦

littlefunpig
|
momolonglongb 發表於 18-7-15 00:37
我陀大女時,32週開始飲,我囡41週先出世,我當時仲要係穿水10幾個鐘先開1度,最後要催生,所以我覺得,呢 ...

我34週每日2包飲到生都順產唔到,痛左24小時,最後要食全餐,下次生一定唔再買
gjkbgfgjjg
|
touko 發表於 18-7-19 22:55

可以賣出一盒$35,但一定要第一城站面交⋯你要就pm 我啦

OK啊,約呢個禮拜日你OK嗎?因為我老公禮拜日先有假放 ❤❤THX
touko
|

好丫,pm