13/7 多谢幫忙將的士上遗留電話交予保安的人

wisely
|
昨天, 我不小心留了一部手提電話在的士, 向好跟住坐的士的人發現了, 將電話交給 保安部,。當我發現時, 我就可以喺保安部取回電話, 真心感謝 那位好心人 電話內有很多重要資料, 如果不見了...... 真的很慘

多謝!多謝!
appleyuen
|
lucky
JD930
|
wisely 發表於 18-7-14 11:55
昨天, 我不小心留了一部手提電話在的士, 向好跟住坐的士的人發現了, 將電話交給 保安部,。當我發現時, ...

真好彩
我媽咪都係最近唔見咗電話,未遇到好人
crystal媽咪
|

crystal媽咪
|
JD930 發表於 18-7-14 12:14
真好彩
我媽咪都係最近唔見咗電話,未遇到好人

HFGL
|
你真係好好彩,亦都好慶幸香港仲有好多好人俾個like果d唔貪心做好事既人
wisely
|
我覺得我好好彩, 現在唔見電話仲慘過唔見銀包
所以真係非常之多謝各位好心人!!
VCBB小天使
|
昨天, 我不小心留了一部手提電話在的士, 向好跟住坐的士的人發現了, 將電話交給 保安部,。當我發現時, ...

happyty
|
好彩
maywong288
|
DoReMi媽媽
|
plumtree
|

你真係走運咯…已經好少唔貪心嘅人。
facialchung
|
好人好事
mln
|
哪裡的保安部? 的士有保安部?
amypekkle
|
mln 發表於 18-7-14 14:38
哪裡的保安部? 的士有保安部?

同問。

是否樓主在屋苑落車,下位乘客將樓主手機交屋苑保安?
csnkennis
|
natjosejim
|