請問而家做矯視做lasik 定smile好點?

Leeleelau
|
見價錢平成萬蚊
亞豬媽媽
|
Leeleelau 發表於 18-7-14 14:21
見價錢平成萬蚊
我都想知,好多人都話SMILE好D,但係唔知好幾多,同埋又唔知邊度做好
kekawai
|
我係多年前做左Lasik, 有得揀當然做新技術啦,傷口細d, 復元快d, 仲話唔會眼乾!
雖然我咁多年都keep到無近視,但最近開始眼乾。相信除左價錢,Smile應該無野輸俾Lasik掛?
亞豬媽媽
|
kekawai 發表於 18-7-15 20:39
我係多年前做左Lasik, 有得揀當然做新技術啦,傷口細d, 復元快d, 仲話唔會眼乾!
雖然我咁多年都keep到 ...
唔會眼乾咁勁?不過我估其實都會有眼乾既,但係可能無LASIK 咁乾掛 (真係純粹估) 咁你仲有無留意矯視既野?有無聽聞邊度做矯視好D呀?
bubeebubee
|
見價錢平成萬蚊

smile 好啲,如果覺得貴可以揀啲有得分期嘅
bubeebubee
|
亞豬媽媽 發表於 18-7-15 20:35
我都想知,好多人都話SMILE好D,但係唔知好幾多,同埋又唔知邊度做好

好難話好幾多,重點係傷口細好多,引申好多問題或者意外都會少好多,至於邊度做就好多地方都可以揀,睇你想要啲乜
亞豬媽媽
|
bubeebubee 發表於 18-7-15 21:18
smile 好啲,如果覺得貴可以揀啲有得分期嘅
邊鼠可以做分期呀?
亞豬媽媽
|
bubeebubee 發表於 18-7-15 21:25
好難話好幾多,重點係傷口細好多,引申好多問題或者意外都會少好多,至於邊度做就好多地方都可以揀,睇你 ...
安全第一架咋,最緊要做完唔好有事
judypig
|
見價錢平成萬蚊

SMILE JM你聽左講座揀左邊度做未呀
judypig
|
亞豬媽媽 發表於 18-7-16 22:29
安全第一架咋,最緊要做完唔好有事

又唔會有d 咩事既, 問下多d 人意見, 睇下多數d 人去邊度做囉
mameme
|
亞豬媽媽 發表於 18-7-16 22:27
邊鼠可以做分期呀?

養和用恆生有6/12分期
Leeleelau
|
judypig 發表於 18-7-16 22:43
SMILE JM你聽左講座揀左邊度做未呀

我星期三先聽呀係旺角個間清晰微笑到聽
laiman1002
|
請問係咪咩度數都適合做架?散光成400度唔知做唔做到
JD930
|
bubeebubee 發表於 18-7-15 21:25
好難話好幾多,重點係傷口細好多,引申好多問題或者意外都會少好多,至於邊度做就好多地方都可以揀,睇你 ...

我都係揀smile
亞豬媽媽
|
judypig 發表於 18-7-16 22:46
又唔會有d 咩事既, 問下多d 人意見, 睇下多數d 人去邊度做囉
身邊無人有做,上網睇就多數去清X,即係清X 穩陣D?
亞豬媽媽
|
mameme 發表於 18-7-16 23:17
養和用恆生有6/12分期
下…啱啱新聞先話養和有醫療事故
bubeebubee
|
亞豬媽媽 發表於 18-7-16 22:27
邊鼠可以做分期呀?

好多地方都有,樓上有人講養和, 我知清晰都有
bubeebubee
|
laiman1002 發表於 18-7-17 00:02
請問係咪咩度數都適合做架?散光成400度唔知做唔做到

唔係架,近視太深係唔適合做架,散光400都做到嘅
bubeebubee
|
亞豬媽媽 發表於 18-7-17 21:56
身邊無人有做,上網睇就多數去清X,即係清X 穩陣D?

多人去清晰做=經驗多,至於係咪代表穩陣啲,可能都係掛
laiman1002
|
bubeebubee 發表於 18-7-24 22:59
唔係架,近視太深係唔適合做架,散光400都做到嘅

咁請問大約800 度近視係咪都適合做架?