想生BB

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

YP.W 發表於 18-7-14 16:42
回覆 tt2014tt 的帖子

因為我同老公都有隱性地貧,周醫生建議我哋做,但同時又講埋會有機會冇胚胎,如果驗 ...

我試過,做完ivf冇得 用,重要唔只一次,但每次機會都唔一樣,今次唔得唔代表下次唔得,都係講機會同緣份,不過事前做多啲準備令到卵子質素好啲,又會有幫助

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

YP.W 發表於 18-7-15 13:34
回覆 falalala 的帖子

係丫,我依家都好努力養卵,因為要做pgd,pgs,胚胎要經歷二次又雪又溶,都唔知到時頂 ...

我試過兩次都過唔倒pgd嗰關,全軍覆沒,醫生就話每一次都唔同講彩數,個醫生重話佢試過有病人,連做7次ivf至成功,我亦有朋友,第一次就成功

珊瑚宮

YP.W 發表於 18-7-15 13:34
回覆 falalala 的帖子

係丫,我依家都好努力養卵,因為要做pgd,pgs,胚胎要經歷二次又雪又溶,都唔知到時頂 ...

我祝你好孕,一切順利

珊瑚宮

YP.W 發表於 18-7-15 13:27
回覆 bbbchoco 的帖子

如果今次做完之後一粒正常胚胎都冇,我唸我都會好傷心,不過我會努力,一切天意 ...

加油,你唔做就永遠唔知邊次先係,有機會就有希望

首頁

尾頁

跳至