福岡

大斗夫人
|
2月10至16日去福岡,價錢13xxx,2大1小,價錢ok嗎?岩岩過左年
想知會唔會落雪,同埋比起大阪會更加凍嗎?,謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nmvcsw
|
大斗夫人 發表於 18-7-14 16:07
2月10至16日去福岡,價錢13xxx, 2大1小,價錢 ok 嗎?岩岩過左年
想知會唔會落雪,同埋比起大阪會更加凍嗎 ...
香港只有 KA 同 HKExp 直航福岡, 你根本冇得評論是否 OK, 願意比、比得起, 就要去

二月係日本最泠月份, 但福岡市中心, 落雪機會非常微.
大斗夫人
|
nmvcsw 發表於 18-7-14 16:23
香港只有 KA 同 HKExp 直航福岡, 你根本冇得評論是否 OK, 願意比、比得起, 就要去

二月係日本最泠月份, 但 ...

tiffpman
|
大斗夫人 發表於 18-7-14 16:07
2月10至16日去福岡,價錢13xxx,2大1小,價錢ok嗎?岩岩過左年
想知會唔會落雪,同埋比起大阪會更加凍嗎?, ...

HK express 我試過買到$1400 來回連稅連行李+ 揀位。

睇下你會唔會搭廉航,上次搭KA 去福岡,我覺得啲位仲窄過廉航
大斗夫人
|
tiffpman 發表於 18-7-14 17:18
HK express 我試過買到$1400 來回連稅連行李+ 揀位。

睇下你會唔會搭廉航,上次搭KA 去福岡,我覺得啲位 ...

甘我睇下先,唔該哂你呀!
因為我第一次福岡所以唔知價錢,謝謝解答
nmvcsw
|
大斗夫人 發表於 18-7-14 17:19
甘我睇下先,唔該哂你呀!
因為我第一次福岡所以唔知價錢,謝謝解答
年初六 $5K 幾機票去福岡, 其實 ... 超級大儍仔.
greenlover
|
nmvcsw 發表於 18-7-14 17:24
年初六 $5K 幾機票去福岡, 其實 ... 超級大儍仔.

只可以講百貨應百客,始終有班人點都係鍾意惡晒
月見草
|
tiffpman 發表於 18-7-14 17:18

睇下你會唔會搭廉航,上次搭KA 去福岡,我覺得啲位 ...

朝早去福岡果班用細機,真係好窄!
wcpcelia   發表於 18-7-15 08:46
bee
|
月見草 發表於 18-7-15 00:00

咁hk express邊班d位寬d?
nmvcsw
|
bee 發表於 18-7-15 13:01
咁 hk express邊班 d位寬 d?
港龍去福岡, 基本上用 A320, 冇個人電視, 座位 3+3, 不會用大機

HKExp 所有飛機都係 A320, 冇個人電視, 座位都係 3+3, 左右闊度同港龍冇分別, 但座椅前後、腳位濶度的方面, 港龍還是會多些少, 因為 HKExp 行數 / Row 比較多.

但設施的差距, 加埋一個飛機餐, 值不值得這個價錢 ?
littlesister
|
係農歷新年嗎?
|
月見草 發表於 18-7-15 00:00

你講HKE or Cx?
bee
|
littlesister 發表於 18-7-15 13:36

HKE
bee
|
bee 發表於 18-7-15 13:53
HKE

11:am定1:30pm好d?
|
bee 發表於 18-7-15 13:53
HKE

我買左12:50 飛福岡,不過平機票預左窄
月見草
|
littlesister 發表於 18-7-15 13:36

CX用港龍機飛福岡,早上9點幾香港開同下午三點幾福岡開果隻係3+3細機,香港開11點幾同福岡開16:40果班用2+3+2大機。