訂梳化,送貨後發覺顏色不對,會否要求退換

蘑菇
|
如題。
大力大力
|
單有沒有寫明什麼顏色?
木土土
|
蘑菇 發表於 18-7-14 19:17
如題。

若只是深淺不同,應該好難
蘑菇
|
大力大力 發表於 18-7-14 19:19
單有沒有寫明什麼顏色?

我訂深灰色,張單係寫深灰色,但個code no.係卡其色。張梳化實物似淺灰色,一定唔係深灰色。
bb19770101
|
如果同display個張顏色相差很遠, 我會退貨!
Domokakaka
|
係咪大型傢私店?

蘑菇
|
Domokakaka 發表於 18-7-14 19:40
係咪大型傢私店?

Yes
ccmoon
|
如果真係唔match屋企既色tone,換,始終咁大舊又會用好耐
conniemh
|
一定會換,因為隻色唔係自己心水同埋會用好多年。
Domokakaka
|
你肯定code no唔係深灰既話一定換
打去cs hotline 嘈
唔得既post上公司fb
肯定有人覆
叮妹
|
以前<德爾斯>我買張墨綠色梳化,送左張米色來,見又幾好睇,冇出聲,<好平,16OO左右>
Poyau
|
蘑菇 發表於 18-7-14 19:31
我訂深灰色,張單係寫深灰色,但個code no.係卡其色。張梳化實物似淺灰色,一定唔係深灰色。
...

連張單都錯
蘑菇
|
conniemh 發表於 18-7-14 19:56
一定會換,因為隻色唔係自己心水同埋會用好多年。

我都係咁諗,已打去shop, 佢地話係攪錯顏色,會換番我要既深灰色比我。
蘑菇
|
叮妹 發表於 18-7-14 20:02
以前我買張墨綠色梳化,送左張米色來,見又幾好睇,冇出聲,

我果張要$5000,所以我幾堅持要換。
亞豬媽媽
|
如題。
當然會啦,唔啱自己心水仲要對幾年咁耐,實換
tsung
|
蘑菇 發表於 18-7-14 20:06
我都係咁諗,已打去shop, 佢地話係攪錯顏色,會換番我要既深灰色比我。
...

twotigers
|
Poyau 發表於 18-7-14 20:03
連張單都錯

咪係,code錯自然錯,佢哋入系統可能用code, code 錯分分鐘買錯貨。
麵包超人^o^
|
蘑菇 發表於 18-7-14 19:31
...

但你無check單?
twotigers
|
如題。

邊間?
ChloeMa
|