北京酒店

Applebb999
|
第一次去北京,想搵間近地鐵站,附近有食店的。
5日4夜是否不用轉酒店?
nmvcsw
|
Applebb999 發表於 18-7-14 19:34
第一次去北京,想搵間近地鐵站,附近有食店的。
5日4夜是否不用轉酒店?...
北京不需要轉酒店.

地鐵有好多好多 ... 好多條線, No Budget No Talk ~
Applebb999
|
nmvcsw 發表於 18-7-14 21:32
北京不需要轉酒店.

地鐵有好多好多 ... 好多條線, No Budget No Talk ~

謝謝你,將$400-$600 一晚
nmvcsw
|
Applebb999 發表於 18-7-14 22:08
謝謝你,將 $400-$600 一晚
這個 Budget, 可能只可以住 如家、7 Days、漢來 ...
Applebb999
|
nmvcsw 發表於 18-7-14 22:14
這個 Budget, 可能只可以住 如家、7 Days、漢來 ...

知道,謝謝你
|
Applebb999 發表於 18-7-14 22:16
知道,謝謝你

北京新酒店都幾貴
lyh80115
|
老婆大人上個月去過,呢間住咗4日,如家精選東四店,六百幾人仔,比一般如家高級,乾淨舒適。好近地鐵站,去邊都方便;隔離係護國寺小吃街。

我在艺龙旅行app客户端发现一家很给力的酒店哦,【如家精选酒店(北京东四店)】东四北大街212号,查看详情:http://m.elong.com/hotel/detail?hotelid=91348508&ref=jdxq

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Applebb999
|
lyh80115 發表於 18-7-15 17:00
老婆大人上個月去過,呢間住咗4日,如家精選東四店,六百幾人仔,比一般如家高級,乾淨舒適。好近地鐵站, ...

謝謝
油麥麥
|
華僑大廈近地鐵(東四站),$600幾蚊/晚。行去王府井、APM 15分鐘!附近有公車站(車費¥1至2) 去故宮、人民大會堂、南鑼、什刹海……