啱啱比個會員話咁大個人連十幾萬都無(純發洩)

tsung
|
閒人一名,無謂上心
fionlei88
|
樓主已經好叻,閒人閒語不聽不見了為妙
pumpumpurin
|
wayland910 發表於 18-7-14 20:17
可能佢講得啱,我18歲開始番工加喪做parttime,兩年前同老公用左成世人嘅積蓄差唔多60萬上車,依家25歲爭落 ...

想當年,廿幾碎買完第一層樓,唔好話十幾萬,幾萬都無
mctl1995
|
嗰個會員成日以為自己好勁,高薪厚職,仲要係人都知佢個仔讀邊間學校,井底之蛙,唔駛理佢
Sunday12
|
25歲做業主, 已經係亮點, 贏人好多條街啦
chun01
|
樓主是叻女
汽水餅
|
睇見有人回:搵十萬、八萬等閒事(講咁易吖嘛) ,你要信自己,努力、加油
in.carry
|
mctl1995 發表於 18-7-14 20:47
嗰個會員成日以為自己好勁,高薪厚職,仲要係人都知佢個仔讀邊間學校,井底之蛙,唔駛理佢
...

哎吔,我今日成日都係bk ,但都miss左添,請問有冇tips邊個po thx
神童
|
唔緊要啦 再努力啲返工儲錢啦
kwan_0128
|
各人狀況不同,買樓真係會洗晒d錢, 出言傷人嘅人都唔識尊重人, 所以唔好上心啦
Ashleycorina
|
可能佢講得啱,我18歲開始番工加喪做parttime,兩年前同老公用左成世人嘅積蓄差唔多60萬上車,依家25歲爭落 ...

唔好咁諗,有自己樓,同老公一起努力生活已好幸福好叻。
大把人賺好多錢都完全無積蓄,過左一個年紀就無心再買樓,到老d又好擔心。
mctl1995
|
in.carry 發表於 18-7-14 20:50
哎吔,我今日成日都係bk ,但都miss左添,請問有冇tips邊個po thx

你睇樓主其他post會發現到,嗰個會員名得號碼

sjnl43
|
曲線晒命,上左車係麻, 好叻咩上左車

女人愛比較, 要知避忌! 人地無上車多d cash好正路, 笑下咪算

chuiyeebird
|
樓主有層樓喎!不要太上心
molasses
|
mctl1995 發表於 18-7-14 20:47
...

係呀, 十分之巴閉㗎
athruzala
|
樓主你就好啦,有樓喔!我又無錢無樓,搵得又少,更加唔係正常人!
激烈的海狗
|

冇需要介懷別人嘅說話,自己努力掙返來的,即使17蚊都來得快樂。 你已好叻。
in.carry
|
mctl1995 發表於 18-7-14 20:54

你睇樓主其他post會發現到,嗰個會員名得號碼

okok謝謝你,我好8
QY08040408
|

唔需要太上心渦,你可能少上BK唔知,個個會員講野係咁mean,專門辣火頭架……
睇開D……笑下就算

SaBB
|

好叻好乖呀你、好過一d成日發白日夢、學歷低又懶只想不勞而獲嫁個有錢人個d 人多多聲啦