啱啱比個會員話咁大個人連十幾萬都無(純發洩)

melody228
|
Poyau 發表於 18-7-15 09:31
可能唔止六位數 話抽中成千萬小米
如果未放 5日升34% 帳面賺幾百萬

網上言論,佢話乜都得啦

唯一肯定係事實嘅只係佢有個女讀緊柴灣直資
liumeowjen
|
molasses 發表於 18-7-15 10:47
你有冇睇樓主另一個post? 佢根本一開頭冇講自己買樓冇講幾歲

但係呢度也不用多次強調,講真何必同19xx會員流於同一層次
oi_oi
|
靠自己能力做到業主已經好叻,吾好為d無知人仕而上心
小平媽媽
|
無積蓄,但係有層樓,
點都勁過啲人,個個月幾萬人工,著哂上身,但係上唔到樓,轉頭又 瀨係社會問題
wayland910
|
cinda72. 發表於 18-7-14 23:28
嗯嗯,知道

仙姐
lubb
|
樓主,你靠自己上到車已好叻,支持你
candy32
|
wayland910 發表於 18-7-14 20:17
可能佢講得啱,我18歲開始番工加喪做parttime,兩年前同老公用左成世人嘅積蓄差唔多60萬上車,依家25歲爭落 ...

呢d把口咁臭,使乜你佢
月希
|
有層樓...又點止得十幾萬??
幾百萬過千都有啦

有樓...有返工...生活就輕鬆好多...
唔駛怕冇地方住..唔駛每2,3年要搬一次或怕加租...
供滿後...D錢重好洗....
之後再儲十零萬...話咁快就儲到...

得10幾萬係身....有返工又點??
搬一搬屋就清左你一半啦....
每3年搬一次....轉眼就冇晒....
錢用晒..又冇樓....又要煩搬去邊住邊好...

比我要樓唔駛要咁多積蓄...
有工作..月月有糧出..駛乜怕冇錢用...

冇樓得果十零萬積蓄..連首期都唔夠..
有工作..我都怕冇樓住
crabaries
|
老實講,今時今日,你25歲已經可以上車做業主,已經非常叻女
fwp
|
我都想有楼
falalala
|
Wingwingm 發表於 18-7-14 20:26
嘩咁快新po, 好忙喎

夠主動
debby1328
|
樓主,你25歲已經係業主,仲咁年青,今時今日有邊個冇loan架,最緊要有份工,之後慢慢還,到你年紀大啲先係享受成果嘅時候,網路言論不用太認真。
肥桔
|
講真,有層樓已好好喇!大把人等緊上車,仲要供樓貸