辭職後,女老闆仲串下串下咁,好心啦,我都走咯!

小星星1
|
你咪串囉,我又唔痛嘅,亦不會比任何反應
戥佢可憐
mariefish
|
係囉唔好理佢
tsung
|
話之佢啦
汽水餅
|
小星星1 發表於 18-7-14 20:40
戥佢可憐:hold ...

高招
SaBB
|
小星星1 發表於 18-7-14 20:40
戥佢可憐:hold ...

Good ! 吾比反應係最好既反應
vivibabyvivi
|

crystal媽咪
|
係咁㗎!我經歷咗好多次轉工。通常遞咗信之後你會見到人情冷暖。 有啲老細會單單打打。同事會驚同你接觸。
加油頂埋佢
333s
|
你很高EQ。

女老闆仲串下串下咁? 串你什么, 可分享?
小星星1
|
mariefish 發表於 18-7-14 20:55
係囉唔好理佢

梗係,頂多個多星期
wcpcelia    發表於 18-7-16 13:20
小星星1
|
tsung 發表於 18-7-14 20:59
話之佢啦

yes yes, 臨走贈佢一句:後會無期
小星星1
|
汽水餅 發表於 18-7-14 21:02
高招

小星星1
|
SaBB 發表於 18-7-14 21:07
Good ! 吾比反應係最好既反應

上次未辭職有少少反應,越鬧越興奮咁,見到佢就爆血管咁制,無理取鬧佢最勁
小星星1
|
vivibabyvivi 發表於 18-7-14 21:11

小星星1
|
crystal媽咪 發表於 18-7-14 21:13
係咁㗎!我經歷咗好多次轉工。通常遞咗信之後你會見到人情冷暖。 有啲老細會單單打打。同事會驚同你接觸。
...

啲同事都過癮架,見你走,睇你出到佢會乞食咁,平時大家好好架喎,間公司好,就唔洗走下一個走下一個啦,自己冇能力走,就唔抵得人
小星星1
|
333s 發表於 18-7-14 21:14
你很高EQ。

女老闆仲串下串下咁? 串你什么, 可分享?

之前我冇 EQ 架!而家都走咯,洗鬼睬佢咩,有時我望都唔會望佢架!因為我跟大老細!
早年多前叫我做某樣嘢,但嗰樣嘢不是我工作範圍,我又冇時間去處理,咁我仲有個多星期就走,佢就問起,跟著就話:我最想聽到你冇做,Good !
理得佢真 Good 定假 Good 吖,大老細企係我隔離,你咪串囉
最好下手就叻過我,唔好等我走咗再問我嘢
因為大老細叫我幫下下一手如果有問題會找我,我話冇問題,因為佢對我好好,只是個女人呀支呀左!

tsung
|
小星星1 發表於 18-7-14 22:22
yes yes, 臨走贈佢一句:後會無期

咁又唔好去得太盡,至怕山水有相逢
szeszes
|

咁大個人,仲要係老闆都咁睇唔開
小星星1
|
tsung 發表於 18-7-14 22:40
咁又唔好去得太盡,至怕山水有相逢

相信我乞食都唔會乞返去
小星星1
|
szeszes 發表於 18-7-15 01:11

咁大個人,仲要係老闆都咁睇唔開

小家到一個點
lojo11
|
走得好!你算好有品唔串番佢!祝你下一份工遇到好上司,工作愉快!